Karierno svetovanje je potrebna

A

asim569

Guest
Dear Professionals,
Sem dodiplomski dtudent of Electronics Engineering v Pakistan.I so strast za brezžične tehnologije in RFIC itd, ampak na žalost ne obstaja RF družbo v Pakistanu.
Jaz sem poskušal izvedeti vse osnovne in mora programska orodja, kot ADS, AMDS, Mikrovalovne urad, HFSS, XFDTD, sistem overview.I havnt imam enega, vendar sem jaz borila, da se teh osnovnih softwares.I bo moje FYP v RFIC in I bo poskusil vse, da se naučijo osnov, ki se zahtevajo od RFIC oblikovalec med svoje bivanje na University (15 mesecev v levo). bom poskusil moj najboljši za strokovno znanje v NADZOR, KOMUNIKACIJE, PROGRAMSKA OPREMA, MATEMATIKE, da so osnove za RFIC design.
Vendar pa obstaja problem.There ni RFIC družba v Pakistanu in ZDA družb ne najem od Pakistan.My namembna Qualcomm, vendar Qualcomm standard veliko višji.
Mislim, da je najboljša rešitev, da se izkušnje v nekaterih malih RFIC modela družbe in uporablja Qualcomm temeljijo na tej izkušnji.
Ampak sprašujem Kako i dostopa in se v nekaterih vmesnih RFIC majhne družbe, ki je v Pakistanu? Icant nudijo nastanitev, potovanja v tujino v iskanju zaposlitveno in je malo verjetno, da se najem mi, ker imam zelo poseben nič.
Vi ste bolj exxperienced, prosim nasvet.

Zdravo prijatelj ...
U lahko uporablja za poveljnike programa na Švedskem, saj ni pristojbine za študij tukaj.

Imajo velik future.There so tako mnogi Pakistanci študentov preveč v brezžičnih področju.Santom

Moje splošno svetovanje študentom je delati stvari, ki jo uživajo.Morda ne boste postali kot bogastvo, kot bi delal druge stvari, ampak vam bodo zelo srečni in zadovoljni, da nekaj denarja, ne more kupiti.

Živijo frend,

Poznam ta občutek.Jaz imeti poveljniki stopnjo v mikroelektroniko (Analogni / RFIC Design), ampak na trg dela v našem področju, tam je zelo slaba.Upajmo, da bo izboljšanje svetovnega gospodarstva v prihodnjih mesecih.Goodluck za vse nas.

-edrix

Ste dodiplomskih študentov in veš toliko programske opreme na tem področju, v resnici sem le uporabljajo nekatere od njih vam prešteti.Imam samo premakne na tem področju pred kratkim.Mislim, da bo uspeh pri koncu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back