>, kar je 0 ohm upor za uporabo?

S

shirley_opss

Guest
Hi ..Imam 2 različnih razlogov (digitalna in analogna ozemljitev) in sem dal 0 Ohm upor.Samo spraševala, kaj isit uporabo za?Kako lahko ločiti teh 2 razlogov?

Na 0Ω upor:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=142413

Na 2 različnih razlogov:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=175585

Za več informacij samo iskanje tem forumu in boste našli veliko zanimivih mnenj ..

S spoštovanjem,
IanP

Kot imate dve različni Ground ...Uqite možno, da 0 Ohm upor je, ki vam na kratko samo dva razloga (če je to le za testiranje), tako da boste morali uporabiti donnt različne izolirane dobave za namene testiranja.

0 Ohm upor ni nič več kot žico ..ki se pogosto uporablja za kratke dveh različnih točkah na krovu.

navadno velja za povezavo, ki je ni vedno stalna in je, da b vklopljen / izklop ali pa je križišča preveriti signal na določenem kraju

Kot je navedeno prej, digitalni signali so ponavadi noisey (zaradi stalnih zamenjave) in analognih vezij so sensative.Zato, letal so ločeni GND.

Za ločevanje dveh GNDs, boste potrebovali dva 0 Ohm upori.To vam bo dala možnost za povezovanje z obeh / oba GNDs.

To lahko služi kot izolacija za visoke frekvence hrupa, saj je to O ohmov induktivno so v naravi!

To lahko uporabite kot preklopnik, ko ga prodajajo v vezju, je na swich, ot swith je off

Seveda si ni mogoče ločiti digitalno terenu in analogni tleh popolnoma,

drugače signal analognih in digitalnih bo nimajo vrnitve poti.

vezje ne bo delovalo.

najprimernejši spoštljivi

shirley_opss napisal:

Hi ..
Imam 2 različnih razlogov (digitalna in analogna ozemljitev) in sem dal 0 Ohm upor.
Samo spraševala, kaj isit uporabo za?
Kako lahko ločiti teh 2 razlogov?

0Ω upor se uporablja kot povezava med dvema točkama.Njegov glavni razlog za to, da v upor paket za avtomatsko kramp in montažne linije mestu.

Oba razloga Analogni in digitalni tleh, so priključeni kot * blizu * za oskrbo z električno energijo je mogoče, vendar * vsak * analogna vezja naj bi potekali posebno linijo razloga, da bi volt kapljice, ki jih povzročajo sedanji tok, ne vpliva na druge vezij analognih

Preprečuje tudi razlog zank, ki jih le povezuje z obrazložitvijo, na neki točki v krog.

Mi uporabljamo nič ohmov predvsem za možnost izbere.

Prav tako pridejo v priročni za poznejšo ujemanje impedance, smo jih postavili v daljnovodov v primeru potrebujejo tuning pozneje, ki se zgodi veliko.

Nazadnje smo jih uporabili pri vsaki temelji montažo luknjo na PCB tako EMI lahko lab poskus s kjer vezje fizično gounded na šasijo.To zveni kot kakšen, ki se izvajajo v.EMI fantje lahko uporabljate blazinice za kondenzatorji ali feritna jedra, če je potrebno.EMI je zelo težko napovedati, in ti fantje lahko le veljaven test na proizvod, ki je skoraj 100%, v njem je končni obliki.Z uncommited razlogov lahko ugotovimo, kateri kraj (-i) na zemlji krovu in šele sprememba BOM brez spreminjanja krovu design.To je zapleteno, saj zaradi tokov v obeh šasije in PC odborov so odlični radiatorji.

Še vedno nisem razumel, kako 0 ohm pomaga izločiti analognih in digitalnih GND.
Ne morem analognih in digitalnih letal se lahko kratkega na enem mestu in ne 0 ohm?Je vsaka posebnost selitev z 0 ohm?

Žal mi je, slabo navado, preveč informacij.

Najverjetneje je bila tam dana kot možnost, kadar to, da se zvezda zemeljskih sistemov.Če želite zagnati tako razlog za oskrbo z električno energijo, ne pa dal noter

Ali razumete razlog za ločeno digitalnih in analognih razlogov in ozemljitev na splošno?Moj odgovor ne bo veliko smisla, če ne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back