kako WLAN lahko moj komunicira

X

xjackal

Guest
guys im Starine o tem, kako brezžično lahko moj vidijo prek drugih doors.i zdaj, da njena pogostost približno 2,4 GHz, in je tako visoka, vendar ne čez steno ali poskusite narediti vezje z leseno ifeel doors.because, da lahko razpršitev Veliko energije skozi stene in se pogovarjali s prijatelji, ampak vse eno jasno vedeti, kako je in vse online virov?thnx.

Ali ste prvič vem, kako normalno radio prečka vrata?..kot radijskega prenosa, TV prenos?

dobro vem, da je v osnovi seveda, ampak nekateri od njih tudi sicer nekoliko odstotek moči jahalna šola, da je vezje z walls.but how.its zelo grobo material

je odvisna od valovne dolžine prevoznika ..če je frekvenca je višina potem valovna dolžina je nizka in val more prodreti densed materialov, kot so zidovi

Jaz raba brezžični usmerjevalnik / dostopno točko (Za povezovanje WiFi), v moji hiši in nimajo težav s signalom v hiši.
Poteka skozi moje congret stene in sem lahko prejme dober signal v skoraj vseh hišo.
Svoj stružnica je v kleti na skrajnem severu strani in le na skrajnem jugu sobi ni signala, kjer je veliko ovir.
Jaz stvar, ki jo ne bo imel nobenih težav v standard hiši.

Mislim, da je v bistvu sprašuje, kako se lahko to zgodi!

Prenos vseh elektromagnetni signal prek medija je odvisna od dielektrične konstante in prevodnost medija, kot tudi valovna dolžina signala.Les in stanja rock so dielektrične konstante, da bi material polprozoren signalov s frekvencami v pasu regija S spektra (2-4 GHz.) Seveda signali bodo dobili nekoliko oslabljen vsakič, ko prečkajo stene in znesek moči posredujejo bo decissive, kako daleč ali koliko sten lahko iti skozi.Prav tako znesek kovine, kot so žice in okvirji, znotraj obzidja bodo odražati tudi na spremembo podatkov iz prvotnega prenosa.

Upam, da to pomaga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back