Kako videti šifrirano sliko v VHDL?

R

rd15

Guest
Pozdravljeni vsi, sem delal na projektu slike šifriranja. Napisal sem VHDL kodo za šifriranje navadnega sliko šifriranega slike, glede na algoritem. Ampak problem je, kako lahko vidim dejansko šifrirano sliko z VHDL. Ali lahko neposredno vključeni sliko bmp za VHDL kodo in po predelavi, se (razen) šifrirano sliko kot izhod iz tega kodeksa? Hvala vnaprej ....

Prvič, odprto sliko v Matlabu s funkcijo imread, potem slikovni podatki v delovnem prostoru, lahko kopirate, da se podatki, razen v datoteko nato pa datoteko izročitev v VHDL za manipulacijo ali pa matrike in prilepi podatke, ločene z vejico [,]. ponovno ustvarite izhodno datoteko za rezultat, pojdite nazaj v Matlabu, da ga vidim. hvala

Pozdravljeni, Hvala za vaš odgovor! Ali lahko prosim povej mi, kako lahko uporabim, da se podatki v VHDL? Mislim, če lahko uporabljam datoteke, ustvarjene z MATLAB. Ali moram uporabiti, da je v testbench ali kakšno posebno datoteko? Imam VHDL kodo za algoritem, ki dejansko obdeluje slikovno datoteko. Hvala še enkrat ...

Ali vam je izvoz v Matlabu v besedilni obliki (prostor ločene številke) in jo prebral v knjižnici preko VHDL std.textio, ali pišete neke vrste datoteke binarni z znano strukturo datoteke (npr. BMP) in jo razčleniti ročno z branjem da se kot "datoteko značaja" in stiskanja in pretvorbo (z uporabo character'pos (c)) vsa polja do številk in tako naprej. Textio je veliko lažje, vendar je lahko počasen za velike slike. Ampak potem spet, simulacijo velikih slik bo tudi počasi, da se boste omejena z velikostjo slike anyway.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back