Kako uvesti Drude modela v HFSS?

J

janlcc

Guest
Hi, Jaz sem poskušal uvesti frekvenco odvisno Permitivnost kot Drude model v HFSS. Vendar pa, ne vem, kako uvesti model. Ali me kdo pomaga? Hvala, Jennifer

Dragi Mourad, Ould vas prosimo, pojasnite, v podrobnosti, kako je bilo to mogoče? Trenutno sem z uporabo HFSS ver. 10. Hvala. Best Regards, Mshafee

Ni odgovor na to staro temo. Ali kdo ve, kako uvesti Drude model v HFSS z uporabo Matlab? Bo zelo hvaležen za svetovanje.

lahko izračunamo realni in imaginarni del Permitivnost / prepustnosti v matlab z vašim drude / model Lorentz karkoli. in potem morate izračunati tangens delta električnih / magnetnih s temi realni in imaginarni del. morate pisati te parametre v podatkovni zbirki v MATLAB, kot so: frekvenca - realni (eps) in drugo datoteko frekvenco - tand (eps). Zdaj, v hfss, bo odpreš lastnosti materialov, in izberite pogostost odvisni. vam bo uvoz teh datotek. to je to! poskrbite, da boste uporabili exp (JWT) čas odvisnost (hfss uporablja to). torej: eps = eps_r - j * eps_im tand_e = eps_im / eps_r enaka za prepustnost. in tako poskrbite, da boste uporabe, v Hertz v podatkovni datoteki. na primer, za 1 GHz morate vnesti 1e9. Oglejte si hfss datotek pomoči za freq odvisni od lastnosti materiala. upanje to pomaga ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back