Kako ustanoviti hrupa simulacijo v Cadence SpectrS

T

tia_design

Guest
Zdravo, fantje,
Poskušam design nizko raven hrupa Op Amp.Ampak ne vem, kako moje hrupa simulacija je pravilna ali ne.V SpectrS, sem odprla "Analiza" dialog, in izberite vrsto "hrup", nato pa določite frekvenčno območje, kot 1Hz do 15MHz.Naslednja dela je, da izberete input in output vira hrupa.Kot je za vir hrupa proizvodnje, I izbrati napetosti in nato proizvodnje vozlišča na shematično.Kar zadeva vhodni vir hrupa, ne vem, kako, da ga izberete.v mojem shematični, imam 1.5V DC vir napetosti priključen na op amp, zato sem tudi izbrati vir napetosti in kliknite na ta vir 1.5V DC, vendar ni nič pojavil v polju.

Mimogrede, v nekaterih drugih programske opreme, je treba hrupa simulacija storiti skupaj z analizo, AC, kaj praviš, da je v Cadence SpectrS?

Žal sem samo vem hspice dobro.Ampak mislim, da so isti s teorijo.

V hspice, je dva elementa, morate navesti: eden je vozlišče, kjer hrup si hotel se sešteje.in drugi, je vhodni vir izmeničnega, ki se uporabljajo kot referenčna vhodni hrup, kjer boste dobili enako hrup input.

Zato mislim, da boste lahko vstavite ac napetost v serise s svojim enosmernega vira napetosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back