Kako uporabljati vgrajen ADC v CPLD?

I

itsfebin

Guest
Živjo,

Jaz raba CPLD (LCMXO2280 od Lattice Semi) za nadzor SMPS.

Ima vgrajen ADC vezja, ki lahko uporabim za občutek o SMPS / p napetost.I iz datsheet, vendar nič posebnega, je omenjanje približno enako.Kako misliš, da lahko izkoristi vgrajen ADC v LCMXO2280?Vidim A2D_IN pin.Kako lahko dobim izhod ADC?

Če sem program, kot so naprave,

input A2D_in; / / analogni i / p
reg [15:0] A2D_out, / / za shranjevanje o / p za notranja A2D
A2D_reg <= A2D_pin;

Ali lahko imam izhod ADC v 16bit A2D_out register?

Please help.

Hvala in pozdrav,
Febin

Pozdravljeni Febin,

si je treba zamenjati.MachXO nima za pretvornik D, prav tako pa je analogni vhod!
Mislim, da se nanaša na mešan izdelek signal iz Lattice.

S spoštovanjem
Luc

oopz.žal mi je.sem omenil to narobe.Rabim machXO razvoj mini komplet, ki ima v-buit A2D pretvornik.LCMXO2280 je srce, če je ta kit razvojem mini.In jaz bi želel vedeti, kako uporabljati A2D pretvornika na tem kit.Kot, kako priti do rezultatov A2D je?Kako naj vem, če je ta vrednost shrani in koliko bitov je digitalni A2D je izhod?Našel sem vhodnega signala A2D v vezje, ki v podatkovnem listu MACHXO'S in se konča v pin imenuje D2A, ki mora biti analogni izhod.Nisem mogel dobiti veliko informacij o tem iz podatkovnega lista.Please help.

Oprosti še enkrat za pridobivanje vprašanje narobe.

topel pozdrav,
Febin

Citat:

Rabim machXO razvoj mini komplet, ki ima v-buit A2D pretvornik.

Kot FVM napisal, izgleda, da boste morali izvedeti sami.Mogoče lokalni predstavnik vam pomaga še z naprednimi dokumentacijo.

Toda s primerjalnim polnjene na krovu, ne pričakujte preveč!

Jaz bi priporočal, spotikanje gor serijski (ali SPI I ² C) ADC / DAC.Obstaja veliko na izbiro ...

Regards & good luck
Luc

PS ste kupili ta komplet na spletu ali prek lokalnega disti / rep?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back