Kako uporabljati pristranskosti napetost v I3ED?

K

KhangKhang

Guest
Hi everyone,
Jaz sem oblikovanju antene THz!
Predpostavimo, da imamo 2 Mikrotrakasta linije razstavijo razdalji d!
Moj problem je, kako to, da se napetosti enosmernega toka pristranskost teh terminal MS Lines v simulatorju Ie3d, 1 terminal z dc in drugi s dc-?

Has kdorkoli preizkušen to situacijo?
Prosim, daj mi nekaj nasvetov!

s spoštovanjem

Hi, Khang Khang:

IE3D je polno valov simulatorji EM za pasivne dele konstrukcije samo.Ni vam treba skrbeti o pristranskosti v simualtion IE3D.V primeru, kar morate storiti, nelinearne simulacije vezja, vključno s strukturami in nelinearne in lumped elementov, lahko uporabite MDSPICE z e-parametri, ustvarjene iz IE3D.To lahko storite čas domen s simulacijo s-parametri, nelinearnih naprav in lumped elemente skupaj.V takem primeru lahko prevzame vplivanje napetost, ali pa celo določite valovno vplivanje na MDSPICE.Hvala!

Hi, Jian
hvala zakaj vaš koristen nasvet
Imam preizkušen, vendar imam niso pogruntal, kako priti do kar ste mi povedali.

moči vi prosim preživeti nekaj minut z načrtovanjem in naložite tu?

Gremo prevzemajo o mojem primeru, kot je najenostavnejša sem opisal.

Hvala lepa!
(Oprosti, da sem motim)

Hi, KhangKhang:

Ko so vezja, sestavljena iz strukture (sledi, vias, itd) in lumped elementov (R, L, C in aktivne naprave), morate uporabljati pristanišča za nadomestitev lumped elementov in simualte strukture prvi.You wil zaslužiti s-parametrov.Nato si dal e-parametre, skupaj s lumped na nekatere elemente vezja simulatorjev narediti simulacij mikrovalovnih vezij.V primeru, da imate nelinearne naprave, boste morda morali storiti nelinearne vezja simulatoins.To lahko storite harmonično analizo stanja.Če želite narediti časa domene simulacijo, lahko poskusite MDSPICE.Na MDSPICE, lahko dodelite pristranskosti napetost za nelinearne naprave ali vaš lahko zaprosi pristranskosti domeno času napetosti v realnem času.

S spoštovanjem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back