Kako uporabljati ADS, da se PCB postavitev

A

Abhishekabs

Guest
Zdravo prijatelji sem zasnovani vezje v ADS. Kako narediti PCB postavitev tega kroga. Imam uporablja veliko komponent, kot so mline, t križišče, GaAsFET tranzistor itd

Toda želim uporabljati ADS za oblikovanje Želim izvedeti, kako uporabljati ADS pri oblikovanju PCB za vezje mikrovalovni pečici.

Živjo, Od shematični kliknite Orodje> Ustvari \\ Update postavitev ... Moral bi imeti Bond Pad prisotni v vašem shematični, preden lahko ustvarite pasivni sestavni odtis na postavitev. Najboljši način za učenje ADS je z branjem je documentation.You lahko nato objavite stvar, ki niste razumeli. Goodluck ...

Hi, to kar sem mislil, v mojem prejšnjem odgovoru, google in prenesete nekaj dokumentov, povezanih s to temo, iti skozi to, če vam je všeč, da bi imel pojasnila na to temo, vas prosimo, da post tukaj, bi bil eden od naših fantov pojasniti, da vas . Obstaja veliko člankov na voljo brezplačno v internet, in ne želite, da niti iti skozi to na prvem mestu, so najboljša razpoložljiva sredstva v tem forumu preveč, prosim iskanja .. Regards Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back