kako to, da simulira OPA

W

wjxcom

Guest
Živjo, vsi: to je popolno razlika OPA, ki je OMFPS.V tem vezje, uporaba CMFB 4 capacitances in nekaj stikalo nadzira ura CKN2, CKN3, CKP2, CKP3 za oskrbo skupne napetosti.Zdaj pa imam problem: kako lahko jaz to OPA simulacijo, se pravi, kako lahko naredim AC analizo za to vezje?ker je prišlo nekaj ur singlov, zato ne morem analizirati proces AC, če pa odstranim uro samskih, čeprav lahko storim AC analizirati, lahko OMFPS be wrong.

drugič, najdem bega M52 in M53 povežite z vrati za M51 in M50, ob istem času, vir M51 in M50 povezati z substrat M52 in M53, ta vrsta povezave, ki se je tako čudno in jaz ne vem zakaj.

tretjič, kakšna je vloga M56 in M55?

Pomagaj mi, prosim!
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Ni ni organ, lahko pojasni, zakaj bega M52 in M53 povežite z vrati za M51 in M50, ob istem času, vir M51 in M50 povezati z substrat M52 in M53, je to?

ali ki lahko uvedejo nekateri podatki, ki pojasnjujejo vezja?

(1), lahko zaženete PSS in nato PAC simulirati to vezje.
(2): M51, M52 in M50, M53 sta le dve stopnji ojačevalnik.Nič čudnega, da poveže vir M51 in M50 povezan z sub.ali vsaj, nisem videl, da je čudno.
(3): Vloga M55 in M56 se zagotovi pristranskosti točko za M52 in M53

Pravzaprav, to je dvostopenjski amp.the Prva faza je zložena amp.M13 in M14 so trenutno vir load.M52 in M53 sta inputs.M54 M55 M56 so trenutno source.the Prva faza je v celoti diferencialno amp, tako da potrebuje CMFB.And drugi trans izključuje blok CMFB so sestavljeni iz drugega stage.the drugi fazi je enostavno cascoded.M50 in M51 sta vložki, vendar ni povsem različno.

Jasno?

Toda zakaj ne izbrati prepognjen cascode arhitektura? Visoko ojačanje? Zakaj ne gainboosted?wjxcom wrote:

Živjo, vsi: to je popolno razlika OPA, ki je OMFPS.
V tem vezje, uporaba CMFB 4 capacitances in nekaj stikalo nadzira ura CKN2, CKN3, CKP2, CKP3 za oskrbo skupne napetosti.
Zdaj pa imam problem: kako lahko jaz to OPA simulacijo, se pravi, kako lahko naredim AC analizo za to vezje?
ker je prišlo nekaj ur singlov, zato ne morem analizirati proces AC, če pa odstranim uro samskih, čeprav lahko storim AC analizirati, lahko OMFPS be wrong.drugič, najdem bega M52 in M53 povežite z vrati za M51 in M50, ob istem času, vir M51 in M50 povezati z substrat M52 in M53, ta vrsta povezave, ki se je tako čudno in jaz ne vem zakaj.tretjič, kakšna je vloga M56 in M55?Pomagaj mi, prosim!

Hi, winsonpku: to je dvostopenjski OPA?Ali misliš, da prvi fazi vključuje M13, M14, M52, M53, M54, M56 in M55 ter druga faza vključuje M15, M16, M17, M18, M48, M49, M51 in M50?

ja, mislim da

wjxcom wrote:

Hi, winsonpku: to je dvostopenjski OPA?
Ali misliš, da prvi fazi vključuje M13, M14, M52, M53, M54, M56 in M55 ter druga faza vključuje M15, M16, M17, M18, M48, M49, M51 in M50?

Jaz sem še vedno ne vem, kako to, da simulira vezje, se pravi, kako obdelati in ac dc analizo.
Nekdo mi, da najprej morem proces TRAN analizo, ko OMFPS je stabilen, razen vezja stanje.potem lahko proces ac analizo.

Ampak sem že poskušal storiti to, unfortunely I ni

[quote = "winsonpku"] V resnici je to dvostopenjski amp.the Prva faza je zložena amp.M13 in M14 so trenutno vir load.M52 in M53 sta inputs.M54 M55 M56 so trenutno vir. Prva faza je v celoti diferencialno amp, zato potrebuje CMFB.And drugi trans izključuje blok CMFB so sestavljeni iz drugega stage.the drugi fazi je enostavno cascoded.M50 in M51 sta vložki, vendar ni v celoti diferencialno .

Jasno?

Toda zakaj ne izbrati prepognjen cascode arhitektura? Visoko ojačanje? Gainboosted zakaj ne?: Zakaj drugi fazi ni v celoti razlika?

za drugo fazo, analiza, ki vas: f zamenjate napetosti enega vnosa, nato pa drugi izhod spremeni ali ne?, če je sprememba, potem razlike; ne, Sigle fazi.
je to koristno za vas?[quote = "allan_guo"]winsonpku wrote:

Pravzaprav, to je dvostopenjski amp.the Prva faza je zložena amp.M13 in M14 so trenutno vir load.M52 in M53 sta inputs.M54 M55 M56 so trenutno source.the Prva faza je v celoti diferencialno amp, tako da potrebuje CMFB.And drugi trans izključuje blok CMFB so sestavljeni iz drugega stage.the drugi fazi je enostavno cascoded.M50 in M51 sta vložki, vendar ni povsem različno.Jasno?Toda zakaj ne izbrati prepognjen cascode arhitektura? Visoko ojačanje? Gainboosted zakaj ne?: Zakaj drugi fazi ni v celoti razlika?

ac za analizo, sem odrezal urni krog, ter povečati moč DC za OMFPS, potem mislim, da lahko proces analize.kot vezje v priponki
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back