Kako test INL / DNL

S

surno

Guest
hi.zdaj jaz študija mešani signal in oblikovanje D / A pretvornik.

jaz ne vem, kako sem lahko test INL / DNL.

tožbene pomoč mi ter priporoči besedilo knjigo o merjenju (test).

hvala!

simulacije z hspice dobili podatke
potem uporabite Matlab za izračun INL & DNL

Za izpit 3bit DAC, lahko simulirali s 000 ... 111 in dobili izhodno napetost.
potem pa obremenitev teh podatkov z Matlabom.
Če želite, da bi dobili INL: caculate idealno LSB, se lahko [vout (max)-vout (min)] / 7
tedaj lahko dobite idealno vrednost vsakega vložka digitalnih data000 .. 111.
potem boste uporabili simulacijo podatkov in podatkov, ki jih lahko idealno razbrati INL.
DNL je na enak način.
Morate napisati Matlab program za caculate.
ni jasno!

kako bi u radi uporabljajo spektra?Doda 20 sekund:kako bi u radi uporabljajo spektra?

Kje lahko dobite Matlab koda za izračun INL & DNL?
hvala veliko

@ Maxim Dallas spletno stran.ADC točno, DAC ni prepričan, ampak to je lažje kot ADC

Hi,
Iti skozi followings ... niz teret .... je namenjen poglavju o tem, kaj je treba u ....

dobra ..... gladke in brez teče .....

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=104164&highlight=kesterupanje bi ti pomagal ...
sankudey

Ne želim, da simualte rezultat.Želim preizkusiti v čip.Včasih sem switchs v mojem vozilu, zato sem lahko .. 0 0 ~ 1 .. 1 Mislim, da ta način ni prav.Prosim, povej mi, kako drugo metodo za merjenje INL / DNL.Hvala.

Hi surno,
Mislil sem, da zgoraj knjige Kester bi vam pomagajo najbolj.

Ampak kakorkoli, si lahko šel skozi naslednje.Kot sem že ne porabi dovolj časa, vam ne morem dati v kratko.Ampak mislim, boste zagotovo dobili pomoč.

1.www.analog.com <<Spletna stran ADI; veliko dokumentov za ADC / DAC.Lahko se tudi naročite na myanalog brezplačno>>

2.www.maxim-ic.com <<good eno too>>

3.Plassche: knjiga o ADC / DAC: Dobro: Ima dve različici: na voljo v tem odboru.

Lahko vam predlagam eno praktičen način.Lahko napišete, da fantje ADI.Včasih celo daje vozilu itd ocena Če boste razumeli, kako so preizkusili svoje DAC / ADC; upanje, bi lahko dodali veliko okus pri vašem delu.Ampak ne pozabite abot času vrha to zahteva.

Gd.Luck ...
sankudey

lahko uporabite metodo "kodeksa gostote", in se nanašajo na "uvod v mešani signal ic test in meritev" ali "http://www.amazon.com/gp/product/0195140168/102-9135966-2719356? v = pogled & n = 283155 "

Hi all, želim isto.
Kako je mogoče preveriti čip ADC za INL / DNL enkrat čip ADC je narejena.
Mislim, da bomo DC test.ie tako, da se na ploščadi rezultatov preverite prispevek izhod zatiči.
mogoče je razložena tudi podrobna o tem.

Hi rajashekar333,
Če ste bistveno ne opravi v tem času, je po mojem mnenju metoda test Histogram je najboljši za DNL / test INL.Reference bi kesters knjigo in IEEE standard (v referenčno knjigo Kester).
rgrds
Sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back