Kako sodnik prstan osc osillate ali ne? Mislim s simulacijo

J

johnq_hu

Guest
Sem rabil rabiti 3 različne faze prstan osc v modele PLL.Toda zdaj sem designning 4 fazah enega.Vem, osnovno strukturo.Moje vprašanje je: 4 fazah osc lahko zanihal in se lahko tudi na mrtvi točki.Ali obstaja način, s katerim lahko presodijo, da osc ne bo nikoli na mrtvi točki?

u morajo preveriti fazo in dobiček iz oscilatorja odprto zanko,

preverite razavi knjigo o optičnih communicatin IC, je poglavje o oscilatorjev zelo zanimivo

khouly

Mislim, da je treba zagotoviti, da se dobiček na dc je dovolj nizka, da ne povzroča oscilatorja na zapah.Nisem prepričan, vendar je morda AC priključne moči pomoč

Za prstan osc.3-faze je boljši od 4-fazi, v smislu Treperenje?Kako ugotoviti stopnjo številko?

Citat:

Za prstan osc.
3-faze je boljši od 4-fazi, v smislu Treperenje?
Kako ugotoviti stopnjo številko?

najprej bi morali zagotoviti iz zanke dobička in fazo, ki ste jih določili pozitivne povratne informacije na želeno frekvenco, to so seveda, kot je rekel zgoraj, ne bi zapah na nič frekvence

2. morate zagotoviti, da ti sproži oscilator in da gradijo čas je potekel, tako da vam lahko dajo začetni pogoj za ustvarjanje morebitna razlika med 2 vozlišča nihanja, in ocenite vaše zagonski čas, potreben, če uporabljate sedanjih virov in vi dana bias filter

xwcwc1234 wrote:

Za prstan osc.
3-faze je boljši od 4-fazi, v smislu Treperenje?
Kako ugotoviti stopnjo številko?

Potreba, ki jo je treba liho število faz, ne more biti niti

Samo da dobiček> 10 (Idealno je> 1, vendar postopek bi kick boste pridobili v = 0.1)

Razavi (Analog IC knjigo in knjiga PLL), je dobro poglavje o VCOPS: gamma1, 4 fazi diferencialno fazo, ki niso enotne končalo

Prepričajte se, da sistem zanke negtive povratne informacije na 0Hz, mislim.

Prepričajte se, da sistem zanke negtive povratne informacije na 0Hz, mislim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back