kako si lahko ogledate na tleh tok v letalo za sisteme zajamčenih vlog v IE3D

S

sensen9966

Guest
za neskončno ravnino tal, le vrh sledovih ravnine tok je viden po simulacija.

če moram opredeliti končnega letalo razlog za prikaz trenutno v ravnino tal v IE3D?

hvala vnaprej.

Hi, sensen9966:

Da.Če uporabljate neskončno GND, ne morete vizualizirati sedanjo razporeditev na neskončno GND, ker ni del osnovne raztopine.Lahko pa vam blizu izračun polja in našli Hx Hy in na površini.JX = Hy in Jy = - Hx na površini ravnino tal.

S spoštovanjem,

hvala Jian

drugo vprašanje je, kako bi jaz nadzor pogostost točke, ki bi IE3D za simulacijo sedanjo razporeditev na teh frekvencah.

sem rabil, da šele izbrati simulira sedanjo razporeditev in ie3d bo samodejno izbere nekaj točk frekvenco za simulacijo in pokazati tok.jaz bi ga nadzorujejo ročno?

hvala še enkrat.

Hi, sensen9966:

Ta opcija je bila v IE3D 14 in starejšo različico.Samo preverite pogostost točk v seznamu v pogovornem Simulation SETUP.IE3D bo poskrbela AIF bo izbral preveri točk.

Funkcija je bila pomotoma izgubil zaradi nekaterih novih izvajanja v IE3D 14.1.To je določen v IE3D 14,16 beta (trenutni izpust je IE3D 14,15).IE3D 14,16 (ali MGRID 14,16) se lahko sprosti kmalu.Lahko se v 1 tednu.

Če imate IE3D 14.0x in nekatere starejše različice (ne preveč stare), lahko uporabite preveriti frekvenco točk v seznamu.Če imate IE3D 14.1X, prosimo, počakajte nekaj dni, dokler ne IE3D 14,16 sprosti.S spoštovanjem.

got it.
lepo izboljšala v IE3D 14, GUI je bolj prijazna in simulacija je nekaj hitrejši.tudi bolj struktura se lahko uporabljajo v IE3DLibrary.

imam preveriti, zgornje vprašanje deluje globe IE3D 14,10 zame.
hvala še enkrat.

Hi, sensen9966:

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar.IE3D 14,1 je še veliko hitreje, kot IE3D 14,0, če imate več procesorjev.Prav tako smo imeli še izboljšati GUI načrtovan za IE3D 14.2.Zdi se mi, nove izboljšave na GUI se bodo sprostila IE3D 14,16.

S spoštovanjem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back