Kako se znebiti hrupa, ki prihajajo iz relay?

bittware wrote:

Moja DC funkcije napajalnik z notranjo zaščito releja.
Ko sem ga uporabljajo za vožnjo motornih svoj DC v smeri vrnitev fazi moč vstopi v varstvu države, v kratkem času, medtem zaščita rele znotraj moč vprašanja siten hrupa.
Ta hrup rezultati v program izvajajo v MCU ponastaviti.

Moje vprašanje je:

Tudi če neham motor, preden vrnitev moč zaščite še vedno obstaja, kako se znebiti hrupa, ki prihajajo iz varstva rele notranjost oskrbe z električno energijo?

B

bittware

Guest
Pozdravljeni strokovnjaki,
Moja DC funkcije napajalnik z notranjo zaščito releja.Ko sem ga uporabljajo za vožnjo motornih svoj DC v smeri vrnitev fazi moč vstopi v varstvu države, v kratkem času, medtem zaščita rele znotraj moč vprašanja siten hrupa.Ta hrup rezultati v program izvajajo v MCU ponastaviti.
Moje vprašanje je:
Tudi če neham motor, preden vrnitev moč zaščite še vedno obstaja, kako se znebiti hrupa, ki prihajajo iz varstva rele notranjost oskrbe z električno energijo?
Hvala v advace!

Če želite odstraniti hrup tuljavo releja kraja diode v vzvratni načinu pristranskosti v rele.Uporabite Shotcky diode za hitro preklapljanje.
Hrup je posledica nazaj elektromagnetnemu polju tuljave.v = L * di / dt Če tuljavo trenutno je izključen di / dt je zelo velika in gre proti do več tisoč voltov.Dodano po 1 minutah:Če želite odstraniti hrup tuljavo releja kraja diode v vzvratni načinu pristranskosti v rele.Uporabite Shotcky diode za hitro preklapljanje.
Hrup je posledica nazaj elektromagnetnemu polju tuljave.v = L * di / dt Če tuljavo trenutno je izključen di / dt je zelo velika in gre proti do več tisoč voltov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back