kako se odločiti vrednost zgornje meje v OMFPS?

M

mpig09

Guest
dragi vsi:

Obstajata dve vrsti kape v OMFPS, eden je velik pokrov, druga pa je majhna zgornja meja,
bi lahko kdorkoli izročiti mi nekaj predlogov, ki se odloči, kako vrednost
mala cap?

Zakaj big cap>> majhna zgornja meja?

hvala za vašo pomoč.

zakaj je potrebno v kondenzatorjih CMFB vezje spodaj vsakem primeru?Vem, da se ne za odškodnine, ampak kaj so njihove naloge točno tam, prosim pomoč.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

henrywent,

Pravzaprav te kapice so za odškodnino razlogov.Ker jih ni bilo, capacitace prispevek k skupni načinu vezje ustvari zelo nizek pol z veliko skupnega načina zaznavanja upori, ki odškodnine skoraj imposible.

hi mpig09,

misliš o capacitances v SC-CMFB vezja?

če je tako bi morala biti velika kapacitivnost približno vhodni kapacitivnosti za tranzistor, na katerega se povezujete za pristranskost, če je skupni način pridobijo več, potem lahko izberete malo manjše vrednosti,

manjša treba zgornjo mejo 0,5-krat oziroma 0,125 času velike omejitve.

Dragi arunkumar446:

1.Ja, za vezja SC.
2. v manjših treba zgornjo mejo 0,5-krat oziroma 0,125-krat od zgornje meje velikih
==> Ali obstaja formula za odločitev razmerje?

mpig

če jaz ne vidim nobenih formulo za to, ampak glede na gladkost moramo na ciruit proizvodnje bomo izbrali cap razmerja, če bomo potrebovali več gladko, da lahko izbirajo manj razmerje.

Dragi arunkumar446:

Vesel sem, da daš te podatke, da so dobre izkušnje za oblikovanje.
Za vrednost zgornje meje v OMFPS, želim vedeti podrobnosti načelom ali formulo za dokazati.Bi lahko kdorkoli pomoč mi?

mpig

Berete knjige Paul Gray za SC OMFPS, da vam bo pomagal, da je dejansko sc integrator

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back