Kako se napaka zgodi v ad / da design in kako zmanjšati

T

tuza2000

Guest
napaka so običajno pomembni za izvajanje specifikacijo d / a pretvornik, kaj pa v / d pretvornika? sem našel napaka v proizvodnji ADC daje velik padec signal-to-noise "razmerje. Kako napaka zgodi? in kako ga zmanjšalo? thx vašo pomoč!

Ali obstaja sinhrono uro na izhodu ADC prepričati Podatki so zajeti ob pravem času? Včasih bi ti glitches posledica notranje vezje še vedno trudi, da bi "končne proizvodnje odločitev", ampak prehodni prišel kot glitches zaradi razlik v zamika med vrata.

jaz ne morem razumeti, kaj misliš Everton, imam uro v outbuffer, sem ugotovila, da je napaka posledica različnih zamika med gatesm kako nadzirati zamude MSB in LSB? i, da vsa proizvodnja Koder rom enake velikosti tranzistorjev, je treba določiti različne velikosti, z različnimi bit?

To se imenuje bit syncronizaton. Kakšno ADC je to? AFAIK se pojavi le pri folding ADC. Uporaba Gray kode in boste znebili tega. Ali pa nekaj dodatne strojne opreme.

moj design je flash arhitektura, hočem, da uporabi Gray kode, vendar sta dva problema, da jaz dont znanje kako rešiti: prvi je, kako pretvoriti sive izhodno kodo za bcd inorter kodo envalue uspešnost svojih design? Druga je, da je treba za oblikovanje kodeksa Gray z oznako krog BCD pri oblikovanju? ali jaz lahko to storite uporabo matlab po apture izhod na pc? in d / a pretvornik zdravljenje napaka hrupom, kako približno a / d pretvornika?

Če imate flash, uporabite thermometre kodo. Ni razloga za uporabo sive, saj th. kodo in sive imajo enako lastnost: 1 LSB chnage pomeni samo eno malo spremembo kode. Pravzaprav, jaz ne razumem, zakaj vam te oznake na izhodu: Vidim, da ste na slikah številka 31 1 1,4 ali nekomu je všeč .... kako si dobil 33,4 kodo? V 6 bitov? Kaj je digitalni izhod? 6 bitov = 0 -> 63 in to je to.

to: ocarnu 33,4 koda je rezultat napaka, ko je 47 -> 49, "32 +1" ne spremeni in "8 +4 +2" spremeniti na 0 prvič, tik pred "16", da postanejo pravi, tako da je obdobje, ki ne "8 +4 +2" in "16". hočem uporabljati sivo oznako zaradi zmanjšanja glitch tako. thermometre koda je pripravil primerjalni in jo je treba turnde do 6 bitno kodo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back