kako se določi napačno amp dc izhodno raven v dc-dc pretvornik

I

icpaopao

Guest
? ::?: Pri oblikovanju dc-dc pretvornik, običajno napačno amp se uporablja za ojačevalnik napetosti med diffenrence VfB in Vref. Ko sem design napačno amp, ne vem, kaj napačno amp izhodna napetost mora biti. In v nekaterih proizvodnje, je to vozlišče je napetost imenujemo Vc. Torej, vprašanje je, kako se določi VC. ? ::?:

Ususally bo proizvodnja vaši napaki amp primerjavi z rampo, ki jo ustvarjajo znotraj čipa. Recimo, da vaša rampa je med 0.5V in 1,5 V potem bo vaša napaka amp output dc ravni so med temi ravnmi. Primerjava med proizvodnjo napaki amp in rampe določi svoj obratovalni ciklus. razveseliti kb81

Hvala za odgovor. Vem, rampe za območje, vendar ne morem biti prepričan, natančna vrednost.

priti Napaka ojačevalec izhod uporabite naslednje faze: 1. izračunajo želeni cikel Duty 2. extrapulate od ploščadi potrebno vrednost in: D

Napačno izhodno napetost amp je nekoč bil prag za primerjavo PWM, in še en vhod v primerjavo PWM je mešana napetost rampo in začutil Induktor tok. Torej, lahko oba parametra, ki je razmerje med sedanjimi zaznavanja in napačno izhodno napetost amp je tako vpliva na obratovalni ciklus. Kaj me naredi puzzeld je, da nisem prepričan o razmerju med sedanjimi zaznavanja. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 ur 26 minut: [/color] [/size] Torej je treba dva parametra se odločil. Hočem vedeti, kako oblikovati. Hvala za pomoč.

Če je vaš trenutni zaznavanje signala samo AC in ne DC, potem to ne bo vplivalo na DC vrednost napačno amp izhod.

Torej, VfB in Vsense sta AC signale. Samo napačno amp je izhodna napetost Vc in Vramp se štejejo vrednosti DC. Potem samo vedeti, na ploščadi, in obratovalni ciklus, lahko odloči, da VC. Je to prav?

icpaopao biti previdni. Sedanja zaznavanje signala dodaja, da napakam ojačevalnik signal za zaustavitev cikla, če je dosežena trenutna omejitev. Morate izračunati trenutno zaznavanje izhodno napetost na trenutno mejno vrednost, ki ste jih nastaviti, in da napetost seštejejo, da pomanjšana napetosti bo primerjal proti vrednosti ploščadi. (Trenutna zaznavanje prispevek je manjši kot pomanjšana ravni napetosti in onlt tam za stabilnost). skratka, kar potrebujete za izračun prenosno funkcijo svojega kroga. Če ne morete storiti, da ni (To ni dobra praksa, a) za uporabo vrednosti iz začimba delujejo ugotoviti, dobiček itd med točkami. Upam, da ta pojasnila vas postavlja v pravo smer.

Hvala, tekno1. Ali mi lahko poveste podroben proces načrtovanja, prosim? Še vedno sem prepričan o tem v trenutnem zaznavanje izhodno napetost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back