Kako roke MMU funkcijo?

O

ombadei

Guest
Ali kdo ve, kako roke MMU funkcijo? Zanima delno: Glede na velikost fizičnega RAM-a, pa kako virtualni naslov dobi prevedena v fizični naslov (kaj to je, naslov)? Delam simulacije delo tukaj. Sem dobil standardno delovno obremenitev sled (npr. gzip) z virtualnimi naslovi in ​​rabim, da bi lahko ga prenesti v fizičnih naslovov preizkusiti svoj model ram krmilnika.

Št zagon kode .. le program posebne sledi .. je dobila virtualne naslove, ki je bil mišljen za dostop do DRAM .. ta sled je črpanje iz predpomnilnika simulatorju .. Sled je bila na voljo, da me moje bivše nadzorniku, ki je pustil šolo .. ni veliko navodila je bila sprejeta dol .. Ko sem prišel nazaj iz poletja .. je bilo več .. Jaz sem študent undergrad .. tudi jaz ne bi v celoti razumeli nekaj žargonu uporablja v procesor simulacije dela .. Recimo s kodo za zagon, kaj naj iščem? upam, da moj novi nadzornik hrošča za to ..

lahko kdorkoli pomoč mi jasno z nekaj spoznanj .. res obupno ..

Hvala Amr Ali za nekaj, kar se nanaša na .. Te moti, pojasnjuje nastavitev tabele kartiranje MMU za pod kodo? Bi radi, da bi razumela boljše razumevanje .. še posebej, kaj je za wAttrib?
Code:
 void MMU_SetMTT (int wVSAddr, int wVEAddr, int wPSAddr, int wAttrib) {U32 * PG, int i, nSec, PG = (U32 *) MMUTT_SADDR + (wVSAddr >> 20); nSec = (wVEAddr >> 20) - (wVSAddr >> 20); for (i = 0; i> 20) + i)

Daš to funkcijo virtualni začetne in končne naslove in začetek fizični naslov pa zemljevida. Zadnji argument je povezan s cache parametrov, kot so cacheable ali ne, bufferable ali ne, napako za dostop ali ne. - Ali Amr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back