Kako rekord 2-kanalni iz linije z uporabo matlab

N

nnm

Guest
, medtem ko iam čemer linija za posnemite z uporabo matlab, to navada ločeno, svoje dati saj lahko na enem kanalu kdo razloži, zakaj je tako, da? Hvala vnaprej NNM

To deluje dobro za mene v operacijskem sistemu Windows. To zajema stereo in prikazuje leve in desne valov: [color = rjava] y = wavrecord (5000, 22050, 2); podploskev (2,1,1); parceli (y :), 1)); podploskev (2,1 , 2); parceli (y :), 2 ));[/color] Bodite prepričani, da vaš operacijski sistem za audio mixer, je pravilno nastavljena.

Vsak od moči pomoč mi, da implemant programa matlab v realnem času, tj govorjenje in poslušanje, da spremembe signala v realnem času. Poskušal sem z uporabo analoginput in analogoutput funkcije in razdeliti vsakič, ko moje signale v času 20 ms, vendar ne morem sinhronizirati med dvema zaporednima okvirje. Matlab / Simulink lahko naredi, ampak kako lahko to storim z *. Programa. Thanks

Da, lahko u to naredil, z uporabo MATLAB nekaj ukaz. i bo poslal u kode,

Plz mail me tudi kodo ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 14:49 ---------- Previous objava je ob 14:49 ----------</span></span>
na mahsan.naeem @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back