Kako rešiti moč delilnikom v različici HFSS 10?

S

sunnyfunghy

Guest
Jaz sem začetnik narediti anteno v HFSS. Ne, zakaj je sporočilo o napaki v času simulacije. [Napaka] Port uglajenosti, proces abc3d: "LumpPort1" je napačno ustanovljena. Vrzel vir se bo v kratkem stiku z vodniki. (10:15 下午 十一月 03, 2008) [napaka] Simulacija zaključili z izvedbo napake na strežniku: Local Machine. (10:15 下午 十一月 03, 2008) in bi rad, da bi L sondo, ki je 180 fazni premik med seboj. Torej, kako sem melodijo moč delilnik v HFSS. Kako izračunam? Hvala vam. To je nujno. Wish kdo lahko pomaga.

Hi sunnyfunghy, je vaš integracija line napačno ustanovljena. Treba točke od spodaj navzgor ali od zgoraj navzdol. Da bi dobili 180 premik deg fazi, morate zagotoviti, da druga sonda je pol valovne dolžine od položaja, kjer boste dobili enako fazo. Else, lahko samo premaknete sonda eksperimentalno v HFSS, da bi dobili to pozicijo.

[Quote = micky74] Hi sunnyfunghy, je vaš integracija line napačno ustanovljena. Treba točke od spodaj navzgor ali od zgoraj navzdol. Da bi dobili 180 premik deg fazi, morate zagotoviti, da druga sonda je pol valovne dolžine od položaja, kjer boste dobili enako fazo. Else, lahko samo premaknete sonda eksperimentalno v HFSS, da bi dobili to pozicijo. [/Quote] Hvala. Ampak problem je še vedno pride, ko sem po svoj korak k točki line integraton od spodaj navzgor ali od zgoraj navzdol. Torej sem pravilno nastaviti? Ali imam še eno napako? Jaz bi se vprašati: »Ali sem pravico do uporabe lumport, ali uporabite val vrata namesto tega?" In imam pravico, da določijo tako pristanišče v 50 ohmov, ko hočem delilnik moči, da bi 180 s premikom faze. Wish kdo lahko pomaga. In če kdo ne moti, da se, prosim objavite tudi pravilno geometrijo. Želim, da si ogledate in se kot referenca v različici HFSS 10. Hvala

Sem priložena ustrezna vrata geometrijo za vrata 1, vendar boste morali slediti in to storite sami za vrata 2 in 3. Napaka prihaja iz črpanja integracije linijo za eno dirigent in da ni pravilna. Moraš potegniti črto od enega do drugega dirigent dirigenta. Lahko uporabite vrata 50 ohm povprečnine v tem primeru. 180 ° fazni premik prihaja iz pozicioniranje vaše sonde na pravem mestu. Pravzaprav jih sploh ni, da se veže pavšalni vrata 2 in 3, ker je ta pristanišča na obeh sond. Jaz sem precej zaseden danes sicer lahko sem naredil vso stvar za vas. Naj vedo, kaj je vaša roka, bom videli, ali lahko naredim več za vas.

Hvala. Ampak moram zasnovo centralnega stebla sestavljen iz 180 stopinj menjalnik faze z dvema L-sondo. Ali imate na primer, in teorijo mi je, da študija, ki lahko desgin.I prebral nekaj knjig, ampak ne morem razumeti, jasno. Tukaj je novo geometrijo, ki mi ne uspe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back