Kako razumeti floquet pristanišču v HFSS?

N

namecasey

Guest
Hi everyone, Moj model ima en floquet pristanišča s TE in TM mode. Ko sem končal delo in glej S parameter, to je enostavno razumeti s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) in s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). ampak kaj s (floquetport1: 2, floquetport1: 1) in s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) pomeni. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) samo stoji za te mode? tako te incident in odraža? Če da, kako lahko dobim parameter moči razmislek? Kako lahko dobim od parameter S omenjenih? Hvala. Casey

Če obstaja nekaj težko razumeti, vas prosimo, da mi sporočite. Vaša pomoč bo zelo cenim. Hvala.

Hi everyone, razumevanje problema floquet pristanišču v HFSS se ne meri neposredno, temveč se lahko uporabijo mediji parameter nastavitve (s) glej in preverite neposredno, da bo neposredno viden.
dot.png

Hvala, vendar nisem čisto razumevanje. Prosim vas, da pojasnite bolj neposredno? hvala.

Hi everyone, Moj model ima en floquet pristanišča s TE in TM mode. Ko sem končal delo in glej S parameter, to je enostavno razumeti s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) in s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). ampak kaj s (floquetport1: 2, floquetport1: 1) in s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) pomeni. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) samo stoji za te mode? tako te incident in odraža? Če da, kako lahko dobim parameter moči razmislek? Kako lahko dobim od parameter S omenjenih? Hvala. Casey
Ko simulirajo načini floquet pristanišču, HFSS vrne vse možne rezultate. Smisla, če bi nekako napravo traja TE in jo spremeni v načinu TM, bo HFSS upošteva, da je v rezultatih. Če vaša naprava deluje le TE način in rezultat je TE način bi videli le odgovor v S (1:1,1:1) 1 je TE in S (1:2:, 1:1) 2. se TM mora biti enak nič. Upam, da je to v pomoč.

Ko simulirajo načini floquet pristanišču, HFSS vrne vse možne rezultate. Smisla, če bi nekako napravo traja TE in jo spremeni v načinu TM, bo HFSS upošteva, da je v rezultatih. Če vaša naprava deluje le TE način in rezultat je TE način bi videli le odgovor v S (1:1,1:1) 1 je TE in S (1:2:, 1:1) 2. se TM mora biti enak nič. Upam, da je to v pomoč
Pravzaprav, moj model je veliko S (1:2:, 1:1).. Mislil sem, da nima nobenega pomena za model, vendar se zdi, da stoji za odraža komponento TM VE valov. Imam prav? Hvala za potrpljenje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back