Kako prilagoditi Duty PWM v C mikro za Visual Basic? Lahko storimo?

B

boyguitar1

Guest
Pozdravljeni Rad bi le, da prilagodi dajatve z VB Kot so poslali "25" od VB za Rx (PIC), nato PIC spremembo dolžnost, da nekaj 25%, kot je ta ... Poskušal sem test o mikro Usart_Read C () Ko sem poslal vse Beseda lahko PIC prejeli moje pošiljanje vendar poglej všeč PIC ni vedel, kaj sem poslal. Poskušam uporabo te kode, vendar še vedno ne dela: sad: [KODA] [COLOR = "blue"] unsigned kratko i; void main () {/ / Inicializacija USART modul (8 bit, 2400 Hitrost prenosa podatkov, ne paritetni bit. ). Usart_Init (2400); do {if (Usart_Data_Ready ()) {/ / Če je prejetih podatkov i = Usart_Read (); / / Branje prejetih podatkov Usart_Write (i); / / Pošiljanje podatkov prek USART}}, medtem ko (1 );} [/COLOR] [/CODE] lahko kdo prosim mi predlagamo o tem? Hvala Boy

hi Izgleda, da ste samo pošiljanja karkoli podatkov boste prejeli nazaj na vaš računalnik.
pošlji "25" od VB
kaj so črke, ki jih dobite? ste nastavili hitrost prenosa isto na obeh koncih (2400):?:: wink:

hi Za primer kode, ki post sem lahko to naredil, za to oznako le spodbuda in dobili prejel nazaj v PC. Ampak kaj hočem vedeti, je, če sem Uporabite VB (VB6, VB2005, VB2008) 8) Kot so: Vpišite vse surovine, kot so število 0-100 v VB textbox in pritisnite tipko za nekaj zaporednih vrat napišite potem PIC lahko spremenite PWM sledijo kot učbenik .. Hvala Boy

Če uporabljate VB6 u morali uporabljati to .. mscomm1.output = textbox1.text za vb2008: serialport.write = textbox1.text

Hi Lock človek Hvala, ampak jaz ne vem kaj je koda za mikroC, kako pisati? za vb lahko to storim .. prosim pomoč! ~

hi obstaja veliko primerov, na voljo v pomoč in na net za to isto vlogo lahko samo povej mi o strojni opremi (krmilnik, ure itd), kot samo vam lahko pomagamo siplest Tako lahko poskusite je, da uporaba hiper terminal na računalniku in poskušaš echo, kaj si tip na tipkovnici, da terminal, če to tovarna lep, ste prek ml

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back