Kako pravilno napravo model?

L

lennonwang

Guest
halo, vsakdo, ki simulira ko smo pogosto ugotovili, da je naprava model je narobe, tako da se simulira za posledico tudi nevaren.Zdaj pa hočem vedeti, če ne bi mogli dobiti pravilna, Kaj lahko storim za popravljanje napačnega?Thanks in advance.

Živjo,
Nam lahko poveste kaj več o orodij za simulacijo in začimbne modele uporabljate??
Ni dovolj indicev za prepoznavanje ...

S spoštovanjem,

Ne verjamem, da lennonwang pomeni začinilo model parametre (kot W, L, VTH .. itd), ker varing je pravkar opravlja preko stare vrednosti.

Mislim lennonwang pomeni spremeniti model equations sama.Na primer, lahko dobite nekaj negativnih gm ali kapacitivnosti ob uporabi BSIM3v3 modelov.To ni mogoče spremeniti na vse, če bi se izvajala znotraj začinilo program.Ali se bo vaš novi model od AZ ali spremenite vaš začinilo program.Ponavadi modeli izvajajo znotraj začimb so IP zaščiteni.Ena izjema je prost modele izvorne kode na voljo na spletni strani skupine, kot BSIM online.Spice prodajalce, da se ti "standarde" in jih spremeni (z uporabo enačbe Razrješivač hitrejši algoritem, ki določajo bug .. itd) in se nato dajo na njihovem spice.You lahko dobite kodo in jo spremenite, kot boste želeli, vendar če se ne zelo pameten, niti ne mislim!

Mislim IBIS modele.Zaradi začimb modeli temeljijo na tranzistor ravni.Za popravljanje ni tak enostavna stvar.ko bomo na krovu ravni sistema za simulacijo,
moramo najprej zagotoviti, da se IBIS modele so pravilno pokazati svoje električne lastnosti.Zdaj sem našel vala ni do rezultata sem napovedati.Tudi vala ni usklajeno in jaz ne bi bilo videti rezultat.Torej sem se, da bi dvomili o natančnosti modela.Mislim, kako spremeniti IV krivulje ali Vt krivulje in tako naprej.

S spoštovanjem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back