Kako povečati pasovno širino PIFA

I

imranshoaib

Guest
Hi, imam simulirane en pas PIFA za GSM 900 aplikacij. Center frekvenca je dobro sovpada s 925 MHz pasovne širine, ampak je majhna. | S11 | okoli -20 dB. Kako lahko razširijo pasovne širine? Jaz sem z uporabo Agilent ADS2005A za simulacijo PIFA. Vaš smernice je cenjen v zvezi s tem ...

Kot pri vseh anteno, povečanje (električni) volumen. Tako lahko povečajo razdaljo med groundplane in patch, kot tudi obliž širino. Če uporabljate izolacijsko, zmanjšanje dielektrično konstanto, zrak je seveda najboljša. Tudi wdith o Premikajoči pin vpliva na pasovno širino. Več napredne metode uporabljajo slotov v obliž, parazitski in več resonanc. Obstaja veliko člankov o tem.

Razdalja med točko in krme Sort točke prav tako vplivajo na pasovno širino in kot jone omenjeno vrzel med groundplane in nič radiator patch ampak izolacijsko debelino vpliva tudi na pasovno širino. Za pravilno razumevanje pifa bolje preberite spodaj knjige Planar Antene za brezžično komunikacijo - Kin-Lu-Wong Compact in Broad Band Mikrotrakasta Antene - Kin-Lu-Wong Oba sta na voljo na tej strani. zadeva, balaguru. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 46 minutah: [/color] [/size] go thr spodnji link http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296

[Quote = balaguru thavamani] Razdalja med točko in krme Sort točke prav tako vplivajo na pasovno širino in kot jone omenjeno vrzel med groundplane in nič radiator patch ampak izolacijsko debelino vpliva tudi na pasovno širino. Za pravilno razumevanje pifa bolje preberite spodaj knjige Planar Antene za brezžično komunikacijo - Kin-Lu-Wong Compact in Broad Band Mikrotrakasta Antene - Kin-Lu-Wong Oba sta na voljo na tej strani. zadeva, balaguru. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 46 minutah: [/color] [/size] go thr spodnji link http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296 [/quote] i nimajo lab stanja za ta namen. našem laboratoriju pomočnik samo prosil za oblikovanje pifa za GSM 900 in 1800 pasovih, eno-band in en dual-band. Prebral sem veliko in zasnovan nekaj, ampak problem je, razširitev pasovne širine. ADS, ki je uveden, da nas v tem laboratoriju tako oblikovanje v ADS je treba, sicer jaz sem razmeroma strokovno uporabnik CST MWS in sem tam dosegli najboljše rezultate. in ne vem, kako bi vse te parametre, kot so, debelina, etc v ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back