Kako poslati modem (GPRS) ipadress na strežnik, ki vsebujejo statično Ipaddress.

P

prakash1987

Guest
HI, sem načrtovala narediti projekt, ki temelji na GPRS modem in server, me zanima kako morem poslati IP naslov (dinamične) modema GPRS na server, ki deluje na statični ip v oddaljenih ... Client (GPRS modem) IP naslov je treba poslati na server (ADSL modem), preko GPRS način ali http zahtevo. Čakanje na dragocen odgovor ..

HI, sem načrtovala narediti projekt, ki temelji na GPRS modem in server, me zanima kako morem poslati IP naslov (dinamične) modema GPRS na server, ki deluje na statični ip v oddaljenih ...
Jasno: Vaš GPRS modem dobil IP iz istega strežnika, na katerega želite poslati IP ali RAS / strežnik DHCP?
Client (GPRS modem) IP naslov je treba poslati na server (ADSL modem), preko GPRS način ali http zahtevo. Čakanje na dragocen odgovor ..
Prosimo, oblikuje svoj položaj, če je mogoče z nekaj linijo diagram.

imam GPRS modem, ki je priključen na števec električne energije, ki se nahaja oddaljeni strani ... Zdaj iam teče strežnik RAS v mojem računalniku ki je priključen na internet, ki je statičen ip, zdaj moj server zazna, da je treba merilnik energije prek IP-naslov, to ni mogoče, ker GPRS modem je dinamični IP naslov, ki ni znano, da server .. Torej, ko meter stran modem (GPRS modem) priključen na internet preko GPRS, je treba poslati na naslov IP PC server (statični ip) preko interneta ...
out.php

imam GPRS modem, ki je priključen na števec električne energije, ki se nahaja oddaljeni strani ... Zdaj iam teče strežnik RAS v mojem računalniku ki je priključen na internet, ki je statičen ip, zdaj moj server zazna, da je treba merilnik energije prek IP-naslov, to ni mogoče, ker GPRS modem je dinamični IP naslov, ki ni znano, da server .. Torej, ko meter stran modem (GPRS modem) priključen na internet preko GPRS, je treba poslati na naslov IP PC server (statični ip) preko interneta ...
out.php
Če sem preoblikovati Vaš položaj kot ta, da bo primerna? 1) Energija metrov z modem GPRS vozlišča 2) Vaš računalnik je nadzor strežnika. wihich je vidna na internetu. 3) Vaš vozlov (energija metrov + GPRS) so dobili IP naslov računalnika 4) morate poslati vozlišč IP naslov strežnika (PC) Če so zgoraj omenjene izjave pravilna, potem 1) RAS strežnik, ki je svoj računalnik že pošlje naslov IP, da vozlišča. tako da lahko dobite iz dnevnika vašega RAS strežnika 2), kot ste omenili vaše RAS strežnik je povezano tudi z internetom in ima statični IP, lahko povežete od vozlišč do strežnika in pošljejo svoje identifikacijske Ne samo IP, vendar je njihova serijska številka, MAC ID, itd .. Samo moraš napisati nekaj vrstic kode. Upam, da pomaga.

ya i ste razumeli mojo situacijo, ampak to, "3) Your vozlov (energija metrov + GPRS) so dobili IP naslov računalnika vrstni red dobili ip od GPRS ponudniki ..

ya i ste razumeli mojo situacijo, ampak to, "3) Your vozlov (energija metrov + GPRS) so dobili IP naslov računalnika vrstni red dobili ip od GPRS, ponudniki ..
Oh OK Dobil sem ga Mislil sem, da imate nameščen strežnik RAS. No, v tem primeru boste morali napisati program na vaš vozlišče, ki bo inturn pošlje IP in drugih infos na vaš računalnik.

lahko u izročiti jasno opozoriti na to, da dobijo IP od modema in pošlji, da je ip prek GPRS na server .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back