kako poslati MCU glavne frekvence preko pristanišča UART je?

I

I2C

Guest
Pravkar sem design programer, morali poslati MCU glavne frekvence na ciljno
čip, kako lahko to storim?
prosim povej mi, kako?
Hvala veliko!

Obstaja veliko načinov za to.Eno je, kot sledi ...uporabite transformator za padec napetosti na približno 4 ali 5 voltov.Povežite anode za diode na eno stran secondry navijanje in orther strani secondry na 0 voltov vašega vezja.Na katodne za diode dal pull down upor na tla, - 4K7 je prav tako 10 k upor iz katode v schmidt vrata sproži, bo vse to ..invertor, nand itd proizvodnja te bo kvadratni valov na frekvenco električnega omrežja, pri napetosti, ki lahko vašo vezja uporabo.

I2C,
mogoče sem narobe razumel vaše vprašanje, ampak moj odgovor bi bil zelo drugačen od Davida.
Ali je to približno merjenje frekvence sam?Če je tako, morate uro, ki je znano, da vam, absolutno mero, na primer 32 uro kHz kristalov.Lahko ukrepa, koliko ur od časa iti mimo, dokler tvoja ura je kristalno štejejo 32.768-krat (1 sek), in veš, kako hitro vaš CPU deluje.
Če gre za kodiranje hitrosti na UART, šele raba BCD kodo.
Obstaja dobra priložnost, nisem dobil vaše vprašanje sploh, potem se prosimo preoblikovati.

Bob

hvala za vaš odgovor o tem vprašanju! To je zelo koristno za mene.Dodano po 15 minutah:pozdravljeni, bobsanjose,
Želim poslati cpu glavne frenqency (8MHz) do
IC cilj za načrtovanje v povpraševanju frenqency je spoznal s strojno opremo, ne.
Tako sem samo vedeti, ali sem preoblikovati
allowedly.
Končno, hvala za vašo pozornost.

Jaz bi dejansko zgradila drugi oscilator pravice programmer.To je veliko lažje od pošiljanja visoko frekvenco z rednim kabla.
Ali morate programer uro, ki se sinhronizirajo z glavnimi CPU?

Zdaj, razumem vaše vprašanje veliko bolje, morate programabilni generator frekvence na vašem programerja in temelji na napravo, ki naj bi programed morate nastaviti frekvenco na vašem koncu.Kot primer, skoraj vsi mikrokontrolerji, ki poteka na 1 MHz, tako da teče boste programer pri 1 MHz ne preraste v najhitrejšem možnem času načrtovanja, vendar se bo delo v večini primerov.Če uporabljate relativno hitro mikro v vašem programer, bi to lahko mikro ustvarjajo različne frekvence za napravo, ki se bo načrtovalo.
Zdaj morate določiti veljavno frekvenčnem območju od ciljne naprave.To bi lahko s predstavitvijo seznam uporabniku, in je izbirčen svojo napravo ali s prošnjo vprašanje "ciljne frekvence?"
Mikrokrmilniška, ki ga je treba načrtovati običajno nimajo lastnih uro, bo to šele sedeti v vtičnico čaka uro jih posredujete.

Se lahko to pomaga malo več kot prejšnje delovno mesto.

Bob

Mislim, da sem rešil problem s VCXO, vendar to ni najboljša rešitev.I lahko vnovčiti tudi sinhronizacijo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back