kako parcelo razlika frekvence vs pristranskosti krivulja

J

jxzhang

Guest
Hello ljudje, kdo ve, kako parcelo razlika frekvence vs pristranskost napetost krivuljo VCO z uporabo začimb script v HSPICE netlist? razlika napetosti sweep od-0.4v 0.4v ~ globoko cenim ur nasvet

prvi vožnji TRAN analize in pomete pristranskost napetost ukrep zamude VCO celice nato odprite. mt0 datoteko s spremembo awaves x-os, da voltege pristranskosti in parcelo meri zamudo uporabo f (x, y) funkcija, da zapiše frekvenco vs pristranskosti

Sem meri zamudo Trigonometrija in Targ in inversed za izpeljavo Fvco in pomete razlika v napetosti. Tran pa ne najdem ukrep tipa v awave kako napisati netlist za nadzor sweep razlika v napetosti. Tran? ........ . Param VCM = 0,9 Vctlp VCP 0 dc = 'VCM + 0,5 vdif * "Vctlm VCM 0 dc =' VCM - 0,5 * vdif" ....... . Tran 100ps 10us start = 0us UIC + sweep vdif lin 9 -0,4 0.4. Merilna tran tvco Trigonometrija v (CKP) val = "dobava * 0,8" td = 0.1us dvig = 100 + Targ v (CKP) val = "ponudba * 0,8 "td = 0.1us dvig = 111 merilna tran. fvco param = ('10 / tvco"), kaj je narobe? Hvala!

kaj je vaša awaves verzijo? stara verzija morda ne bo merjenje rezultatov. V novi različici, našli fvco z rezultati brskalnika-> tipi-> ukrep-> fvco

različica je ok, 2003,03 najdem ukrep, ki uporabljajo en tipa, nadzor napetosti VCO razlika tip kot moj netlist zgoraj, ni mogoče najti. syntax error?

[Quote = jxzhang] verzija je ok, 2003,03 najdem ukrep, ki uporabljajo en tipa, nadzor napetosti VCO razlika tipom, kot je moj netlist zgoraj, ni mogoče najti. syntax error? [/quote] Oh, vidim. Spremenite vdif na DIF ali _vdif ali karkoli ne začne s črko V ali i. Hspice obravnava imena začnejo s proti, kot na primer vir napetosti ime.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back