kako parcelo odprto zanko dobiček vs frekvence

C

cjupiter

Guest
Im ne varen kako parcelo odprto zanko dobiček moje opamp v spice.Hočem, da to imam dobiček v decibelih na y osi in se prijavite na frekvenco x-osi.Ali moram nastaviti moje vezje, da bi dosegli pravi parcele?

Če nimate povratne informacije od proizvodnje do vložek v vašem simulaciji vezja ni treba ničesar spremeniti.

Dodajte Big RI (1G, ali so) med proizvodnjo in vložek, potem pa simulirajo.
zemljišče z db

cjupiter wrote:

Im ne varen kako parcelo odprto zanko dobiček moje opamp v spice.
Hočem, da to imam dobiček v decibelih na y osi in se prijavite na frekvenco x-osi.
Ali moram nastaviti moje vezje, da bi dosegli pravi parcele?

Hvala za vse povratne informacije vsem.Imam narisane pridobijo s tem frekvence zamah in narisati Vout v db.Imam rezultat, vendar zal im prepričani, da je narobe.Moj odgovor je v negativno območje decibel namesto pozitivnega območja.

60dB and then it drops off steeply after 1MHz, becoming more negative.

Imam ravno odgovor čez -
60dB potem pa strmo pade po 1MHz, postaja vedno bolj negativno.Ali obstaja skupna razlog za to?
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Mogoče vaš op amp ni delal s primernim DC operting točke.Lahko preverite delovanja vseh aktivnih naprav.Če je temu tako, lahko poskusite uporabiti priloženo konfiguracijo storiti frekvenco sweep.INDUCTOR in kondenzatorski bi morali imeti dovolj veliko vrednost.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Mislim, da imajo u-ti.narobe s tvojim vezjem.
Vsak problem mora imeti bolj preprosta, kot je, treba rešiti.

Namesto Induktor dal upor
na ta način lahko simulirajo
DC pridobijo tudi

katero orodje uporabljate?
če jaz raba spektra, je enostavno parcelo bode krivulj v neposredni fuction ploskve.

devrimaksin wrote:

Namesto Induktor dal upor

na ta način lahko simulirajo

DC pridobijo tudi

Tukaj je dober članek:

http://www.spectrum-soft.com/news/winter2001/loopgain.shtm

Pls preveri, če je tranzistor v cutoff s. Ukaz op.Če je vaš vezje je v redu, potem lahko primerjate pridobili analiza AC, pridobljene z prehodno anlaysis za primerjavo, da se prepričajte, da vaš AC analiza metoda je pravilna.

Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back