kako opredeliti za striplines pristanišča v CST

R

rinox

Guest
Živjo,

Jaz preiskava v prejšnjih tem forumu in opazil, da je bilo nekaj razprave o tem problemu, vendar nihče ne pojasnjuje v celoti rešitev.

I uspelo simulirati nehomogeni izravnavo strukture Preizkušanje s trakastim valovodom v CST, vendar le z Discrete pristanišči.Poskušal sem opredeliti Waveguide pristaniščih, pa rezultati niso razumni.

Moj struktura izgleda naslednjim:

/////// GND ////////
Er1 = 3,54; h = 0.101mm
----------------- Preizkušanje s trakastim valovodom (0.11mm širino kot 50ohm za 11.725GHz)
Er2 = 3,48; h = 0.762mm
/////// GND ////////

Dolžina Preizkušanje s trakastim valovodom lahko lambda / 4 in 2 pristanišča so opredeljene na robovih strukture.

Ima kdo izkušnje pri določanju valovodnega pristanišča v CST za take strukture?

Bi bilo dobrodošlo nobenega odgovora.
rinox

Kot mi je znano ...!
Pick obraz, ki želijo opredeliti u levo!
Izberite valovodnega pristanišče, brez možnosti uporabe, in ročno določiti velikost za to.
Opomba, morajo vrata biti velikost 3-5 krat Preizkušanje s trakastim valovodom in 2-3 krat debelina substrata.

zahvaljujem se vam za odgovor.Pravzaprav sem bil simuliranje, kot ste predlagali.Rezultati dobim razlikujejo od rezultatov, dobljenih z uporabo Spodbuda za enako strukturo.Kakorkoli že, vam v prilogi moj projekt za analizo.

s spoštovanjem
rinox
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Nisem mogel odpreti ur shtructure!
Prosimo, priložite še enkrat, bi u zip vse strukture datoteke po tesnem odprtju datoteke!

hranjenje je napetost vrzel.
najprej poiščite lokacijo krme.
potem izbrali točke na dnu obraz trakovi in ustrezne točke na vrhu obraz GND.
po 2 točki, so izbrane kliknite DESCRETE PORT.Prepričajte se, da so izbrali točke, ki opredeljujejo napetosti navpično vrzel v dveh letal
pustiti mi znanje če to tovarna zakaj u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back