Kako oblikovati napajanje DC s plavajočimi izhodi?

P

powersys

Guest
Vedno sem slišal za napajanje z enosmernim plavajoči izhodi ("+" &'-'). Kaj pravzaprav razlika med psu s plavajočo izhodi & non-plavajoči izhodi? Ali lahko kdorkoli pls prikazano na primer projektiranje vsakega od njih? Hvala.

Hi, sem se odzval na vaše drugo delovno mesto, kot tudi. Najlažji način za izgradnjo elektroenergetskega sistema s plavajočimi izhodov je, da začnete z AC, ki izhaja iz izolacije tranformer. Na ta način energija prenaša skozi magnetno polje in nobene neposredne električni priključek je formered. Ko je ac izolirana odpravljena dc se lahko glede na karkoli brez posledic. Upam, da pomaga dfullmer

Vsi redni DC zaloge so se "v zraku učinkov". To je zahteva za vsako dobavo lab. Morda imate dvome o tem, kaj "v zraku učinkov" pomeni. Ponavadi to pomeni, da ni povezave med katerim koli od njih in zaščitnega vodnika. Torej, oskrbo z električno energijo je v najslabšem primeru trije izhodi: + ven,-out in zaščitno tleh. Nekatere pametne DC napajalniki so + ven, + zaznavanje,-out, - zaznavanje in / ali zaščitnih tleh. In lahko več dobav DC izhod imajo več izhodov ...

V nekaterih topologij po prehodu element je preklapljanje transformatorja in sekundarnih ni conected na tla, ali plavajoče, Prelet topologije je ena izmed njih.

Izraz "plavajoči" pomeni, da je vaš napajalnik ne sklicuje na vse prej kot sam. na primer, boste običajno našli na "plavajoči" napajalnik RED terminal BLACK terminal in terminal ZELENI .. tipično en ne upošteva zeleno. tu je razlika ... BLACK se ne sklicuje na nič, medtem ko je GREEN sklicuje na tla zemlje. To lahko preverite s Ohm meter med črno "terenu" in zelene "terenu". ne bi smelo biti nobene povezave. podobno, če ste ohm meter med Črnim terminal in tla pin na steno receptical. Vendar pa bi morala pokazati GREEN povezavo do tal pin na steno receptical .. da je zato, ker receptical je tvoja močna tla, reference, "zemlja terenu". vaš oscilliscope je drugačna zver. ni plava, se tla posnetek na sondo priključen na tla zemljo, ni plava (to je razlog, zakaj ljudje govorijo o razlika ... sond, ki so potrebni, če boste potrebovali, da ustvarite svojo "plavajoči sklic"). Prav tako lahko "float obseg", ampak da je še ena dolga zgodba. sem ti zamenjali še? Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back