Kako oblikovati LNA simulirano z Agilent ADS?

C

Chiao

Guest
8O Hi, sem nov oblikovalec za Bluetooth! In želim, da oblikovanje LNA simulirano z Agilent ADS! Nekdo bi lahko daj mi roko? Hvala veliko! Uredb, Joe Chi

novo knjigo govoriti o RF design, LNA ... etc CMOS Cellular Receiver spredaj Ends, 2003 let po Johan Janssens Katholieke Universiteit Leuven, Belgija Michiel Steyaert Katholieke Universiteit Leuven, Heverlee, Belgija

Lahko si oglejte na Agilent polprevodniških www, FET ATF-xxxx družina ima dobre primere, app-bankovci in mislim, da nekaj ADS primerov. Oprosti, ampak mislim, da imam samo MWO primeri za LNAs sem doma si poglej

Za modele z nizko hrupa, ki ste jih predstaviti različne vir impedance v primerjavi z najvišjo vrednostjo dobiček. Če je tranzistor namenjen nizka raven hrupa, se bo list so informacije o tem, kako source impedance vpliva na hrup sliki. To bi morala imeti tabelo optimalnih virov ali smith chart z obrisi hrupa sliko s koordinatami grafikon pa vir impedance.

Hi Tapas, Srečno novo leto! Ali imate izkušnje v oblikovanju LNA? Ali lahko Pokažite mi, oblikovanje vodnikov v vezje design pristranskosti? Thanks

si lahko ogledate na primer ADS LNA in pojdite na spletno stran Agilent, da si za nekaj oblikovanje dokumenta.

obstajata dva primera. Preverite tukaj \\ primeri \\ MW_Ckts \\ LNA_prj \\ primeri \\ MW_Ckts \\ LNA_1GHz_prj

Hi Če uporabljate CMOS Poskusi, da preverite knjigo Thomas Lee je, spomnim se da je zelo dober primer, tudi o svojem prispevku dodati Capacitor med vrata in vir.

Poskusite prebrati knjigo Gonzale je (na voljo v forumu e-knjige), obstaja velika opis in nekaj primerov. bye MRM

u lahko ogledate oglase, ki je študent je seveda delovni zvezek ali pojdite na vrsto google to lahko "LNA pdf" u videli veliko uporabnih papir! srečno!

V primeru, morate zgraditi svoj krog brez odlašanja in nimate izkušenj pri oblikovanju LNA, lahko poskusite z uporabo Agilent ATF34143 za uporabo bluetooth. Tudi brez vhod ujemanje za nizka številka hrup, lahko še vedno doseže pridobili več kot 13 dB hrupa in je nižji od 1dB pri 2,45 GHz.

Mislim, da lahko začnete s primeri v @ DS so expecially koristen za začetnike od vezij mikrovalovnih dobro srečo!

Če uporabljate kadenca, morda lahko pošljem papir za vas. : Lol:

Če uporabljate @ d $, mislim, da si lahko preberete ta dokument "Uporaba Napredno Oblikovanje sistema za oblikovanje MMIC ojačevalnik", To je koristno.

Dober predlog, zadnja: uporabljate MMIC lahko da dobre rezultate, tudi z ne tako dobro ujema anteno

Jaz sem učenja za oblikovanje LNA iz X pasu preveč, bi morali razmišljati o tebi pristranskosti vezje!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back