Kako oblikovati cicuit impulz generator s časom vzpona ps

N

nutan

Guest
Živjo, Rabim za oblikovanje vezje impulz generator s širino impulza v višini 100-500 picoseconds. Rabim amplitude napetosti 2-5V. Nisem, da je zaskrbljen zaradi ponovitve impulza in Jaz sem v redu s frekvenco kHz. Prosim, pomagajte! Thanks

Diode okrevanje Step vam bo dal tisto, kar potrebujete. Preberite HP / Agilent ugotavlja, stara, ampak še vedno veljajo.

Preverite IEEE papir. Videl sem nekaj dokumentov nekaj let nazaj na podobnih temah.

[Quote = Abhishekabs] Check IEEE dokumentov. Videl sem nekaj dokumentov nekaj let nazaj na podobnih temah. [/Quote] Thanks Abhishekabs. Videl sem veliko dokumentov in primerni one vključujejo vezij z daljnovodi. Iskal sem nekaj, kar lahko sem graditi na kruh krovu uporabo lumped elementov. Pravkar sem pogledal skozi Agilent opozoriti na SRD in zdelo dobro. Jaz bom šel skozi to temeljito zdaj.

Hello NUTAN, je bolje, da gredo s SRD. Eno z Maketa ali lumped komponent bo zelo difficuilt za nadzor in prilagoditev. tudi izdelavo izdelkov iz nje se bo dolgotrajen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back