kako oblikovati 1mV pulz, vodi selektor EKG-shematski zasnovo

B

BMIN-DC

Guest
hi. lahko vsakdo prikazati ali razloži mi, kako oblikovati 1mV pulz, vodi izbirno stikalo, svinec prikaz motenj, preamp izolacijo, dc offset, analogno digitalna pretvorba, diagnostični / spremljanje načinov, merilnik srčnega utripa, vrhunec detektor ali zgornjo in spodnjo mejo alarm za EKG. : Idea: katero koli pomoč bi bilo super

zaletavate to temo za dodatno gradivo. z vidika drugega kolega oblikovalec projekta EKG. i bo predlagal preprosto prihajajo z hardwire zasnovo za svinec izbor z vrtljivim stikalom. Prepričan sem, da ste seznanjeni s to metodo. IC zdi zelo odveč, če je to, kar ste razmišlja. verjetno bi ga želite uporabiti komparator za odkrivanje sproži na vrh amplitude vala R, očitno enak za odkrivanje napak in alarme. krme svoj vrh odkrivanja do udarcev / min, toda kaj bi jih uporabljamo tukaj? kaj misliš s preamp izolacije? buffering bioelektrična signal, prenapetostno zaščito? Jaz sem pri pri-pass z dc izravnavo, to je relativno preprosto zasnovo s prilagajanjem vaše izravnavo napetosti, vendar uporabimo pot zdi problematična v zvezi s prilagajanjem nad in pod našo referenčno točko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back