Kako nastaviti MC35i GPRS modem za pošiljanje MMS?

P

preeti_hr2002

Guest
halo, rabim MC35i GPRS modem za linux stroja. Želim poslati mms od modem GPRS. lahko katera koli od povej mi, kaj konfiguracije moram storiti? Kaj so na ukaze, ki se uporabljajo za pošiljanje mms? prosim pomoč mi jasno.

Ker ni nobenega odgovora til zdaj morem začeti :). Prvič, jaz ne mislim, da je ukaz AT za pošiljanje mms. To je zato, ker MMS pošiljanje in prejemanje je za sporočanje podatkov, kot je brskanje po spletu. WSP / HTTP protokol se uporablja za transfer POST in GET zahteve za prehod MMS. Torej scenarij je takole: 1. Pripravite MMS sporočil 2. Ustvarjanje povezave z AP (GRP) 3. Pošlji MMS sporočilo proxy strežnika (URL v glavi HTTP vsebuje MMS gateway naslov) Mogoče imate pogled na MMSClient. Ampak nikoli nisem potrudil to. Upam, da vse deluje, kot da :).

hvala za odgovor. Ampak, kako pripraviti mms sporočilo? Obstaja kakršen koli način, da ustvarite mms format datoteke? In tudi mi, tel kako nastaviti GPRS povezava za wap in TCP / IP? Je to samo ppp povezavo, je dovolj, da pošljete mms? Čakanje na rešitev ............: cry:

Da, če ste sposobni vzpostaviti ppp povezavo, da bi moralo biti dovolj. Ustvarjanje MMS ni tako straighforward. Tukaj je primer nekodirani sporočil MMS (tudi z glavo HTTP):
Code:
 POST HTTP/1.1 Host: Context_id: 2003051500000 Content-Type: text / vnd.wap.mms-sporočilo Content-Length: 463 x -mms-Message-Type: m-send-req x-MMS-Transaction-ID: transid x-MMS-MMS-Version: 1.2 Od: insert-naslov-žeton X-MMS-Message-Class: Personal x-mms- dostave poročilo: no To: Subject: mm1-mm1 Content-Type: multipart / mešano; mejo = "mejo" - meja Content-Type: text / plain; Name = "tekst.txt"; charset = UTF-8 Content -id: Content-lokacija: tekst.txt To je test!! - Meja -
si lahko tukaj poglej: http://www.openmobilealliance.org/...080128-C/OMA-TS -MMS-ENC-V1_3-20080128-C.pdf Ampak to sporočilo je treba kodirati z WSP pred pošiljanjem. Ne vem veliko o WSP, ampak morda obstaja nekaj orodja in knjižnic, ki zagotavljajo WSP kodiranje in dekodiranje. Kodirano sporočilo je nato pošlje prek pooblaščenca operaterja HTTP na MMSC.

hi ejbik, Najlepša hvala. Prosim povej mi, kako pošiljati mms z uporabo GPRS modem na pc linux? Can u izročiti mi kodo za pošiljanje / prejemanje mms plzzzzzzz,? ali katero koli orodje je na voljo za linux za pošiljanje / prejemanje mms? (kot nowsms za okna). čakajo na vaš odgovor >>>>>>>>: cry:

plzzzzz lahko katera koli od povej mi mms konfiguracijo za sistem linux? kako uporabljati mms za stroj linux? kako za pošiljanje in prejemanje MMS sporočil z gprsm mc35i??

Ugotovil sem, da sem lahko pošiljate mms na linux preko Mbuni. Ampak hočem nastaviti MM! 1. plz lahko katera koli od povej mi, kaj so konfiguracije moram nastaviti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back