Kako narediti sintezo, ne da bi nekaj lib?

A

AlexWan

Guest
halo vsi,

Delam načrt sinteze, vendar nisem vse knjižnice.Gotovo je, da imam osnovno lib kot smic18-typical.lib.

Kako nastaviti omejuje na unknow lib?

Ne morete narediti sintezo, ne. Knjižnica DB.To je ob predpostavki, da ga uporabljate Synopsys DC.Vaša. LIB je treba zbrati Synopsys knjižnica Compiler za. Format DB.

Ampak zanimivo, vem, nekaj raziskav, da se bo to knjižnico brez sinteze.

srečno.

To je odvisno od tega, kar je vaš logika in kaj manjka knjižnico ...

Poskusite z uporabo svoje knjižnice v Compiler Compiler mapo Design namestitev, čeprav morda ne boste imeli dovoljenje za to ... sem se uporabljajo za pretvorbo RAM. LIB datotek v. DB, ko nisem imel Lib Compiler dovoljenja, ampak na koncu je delovala (brez vse podatke, čeprav) ... Čeprav je bilo za moje test sintezo le ...

hi giggs11
Mislim, da BuildGates in DC so enake za knjižnico.

Upam, da konča sinteza v zadnjem času.Ampak ne morem dobiti posebno libs za moje design zdaj.Torej, želim dodati omejuje na blackboxs (sub-moduli).

Lib za sintezo za ponudbo časovno zamudo in DRK informacij.Hočem vedeti, kako model teh modulov.

Hvala

read_lib smic18-typical.lib
write_lib
report_lib
poskusite 3 ukaze zgoraj v DC

Nisem prepričan, ali je mogoče brati DC LIB???

Ampak mislim, da Synopsys je tako pameten, da nikoli ne bodo ubili svoje orodje - lib ...???? prevajalnik

Samo ugibati ....

Vendar sem prepričan, področje (5,0), lahko podpirajo *. lib format.Vso srečo ....

Hehe .....

Prvi DC sprejme črno-box sinteza,
Drugi lahko napišete psudo lib sami.
če imate vse. libs, njihovi pretvorbi v. DBS je enostavno.

Hvala vsem,

Ampak moram trditi, moje vprašanje še enkrat!
Znam prebrati vse libs.Jaz raba BuildGates za to sintezo.

Upam, da veste, kako graditi self-lib za moje sintezo!

Hvala

Če imate blok-box na sintezo, morate odpi knjižnici sami.Ko uporaba synopsys orodja, lahko uporabite knjižnico zberejo za ustvarjanje library.You morali prebrati priročnika synopsys knjižnice pripravijo. Ne vem, kadenca uporabo, ki orodja za izdelavo knjižnico.

Tudi jaz želim, da bi dobili nekaj prostega lib za študij.Lahko kdorkoli dal nekaj povezava?

ček to nit
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=62148&highlight=tsmc 13

Da, lahko preberete DC. Lib jih read_lib ukaz.Ampak jaz ne mislim, da sinteza je točno, če librarys so vsi pripravljeni.

Preberite. Lib in pisati. Db uporabo DC.In branje RTL in. Db na DC, da vas proizvodnjo netlist.

V vašem odgovoru, je dejal, kot sledi:
"Če imate blok-box na sintezo, morate odpi knjižnici sami. Ko uporabljate synopsys orodja, lahko uporabite knjižnico zberejo za ustvarjanje library.You morali prebrati priročnika synopsys knjižnice pripravijo."
Kako lahko odpi knjižnico sami?Če sem načrtovani modul Verilog in želim spremeniti to v knjižnici, tako da sem lahko uporabite kot blok-box na sintezo.Kako lahko to storim?Če želim obrniti do orodij EDA, kaj se bo orodje storiti?Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back