Kako narediti knjižnico datoteko, ki se obnaša kot Keil knjižnico?

H

hock

Guest
Imam zbrati veliko mojih pogosto uporabljajo klici funkcij in vozniki se v lib datoteke. Vse deluje dobro, če sem vključi lib datoteko v projektu in header file v glavni datoteki c. Jaz sem že veliko warining sporočil za podprogram in klici funkcij me ne uporabljate. Kako lahko lib datoteko, ki se obnaša popolnoma enako kot Keil lib datoteko (ki je ni treba vključiti v projekt in ni vpoklican segment opozorila)? Hvala skočnega sklepa

[Quote = skočnega sklepa] Kako lahko lib datoteko, ki se obnaša natanko tako kot ke * il lib file (ki je ni treba vključiti v projekt in ni vpoklican segment opozorila)? [/Quote] Keil link podprogram v lib z "modula", ne samo ti podprogram (vse oznake, bodo vključeni, ki so vgrajene v modul). You razdeliti funkcije v več posameznih C lahko datoteke nato pa graditi vse v LIB. (Npr. datoteko C kot modul v LIB) BTW, "Nevpoklicani odseka Opozorilo" ni le opozorilo, bo nepozvanega deli jedo svojo kodo in ram prostora. Če želite dodati "NOOVERLAY" v Link Control, ki bo odpravila opozorila. FYR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back