Kako narediti analizo kotu nad analiza parameter?

J

Julian18

Guest
Hi, tam: sem poskusil zagnati Kotiček za analizo več kot analiza parameter, kot je ta loadPcf ("xxxxx.pcf") parameterAnalysis ("id" vrednote "(90u 100U 110u)?) CornerRun () cornerMeas (), vendar rezultati niso parameter rezultata . samo vogal simulacijo rezultat. Kako narediti analizo kotu nad analiza parameter? Thanks

To packarije ne bo delovala. Če u zanima kotu, kot so izhodi lahko u doda "id" in "xxx.pcf" in "xxx.dcf" in ne čisto kotiček simulacijo. Drugi način je storiti vse, (vogal in parametrične simulacije) skozi zanko izjave, preprosto "run ()" na en krog. Ampak ta način requeres nekaj programiranja.

Hi DenisMark lahko u Pokažite mi, SPRETNOST scenarij? Mislim, da sem naredil nekaj, kar neumno, kot je prikazano spodaj foreach (naprava "(" tt "" ss "" FF ") foreach (element" ("tip" "min" "max") modelFile ("(" / xx / xx / 1.scs "sprintf (nič"% s "naprava))" ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nič "% s" element))) paramAnalysis ("id"? vrednosti "(90u 100U 110u) paramAnalysis ("vd"? vrednosti "(1.62u 1.8u))) paramRun ())), ki ne deluje, se zdi, da foreach izjava ne more biti ugnezdena in sprintf ne more dati modela datoteko pravico opredelitev del. tako da lahko naložite nekaj preizkušen scenarij, da naredijo vse, da se delo? To je tako dolgočasno delo, da ročno zapisati nekaj vogalih sto izjavo, v datoteki PCF. Thanks

U ima napako, pravilno takole: modelFile (seznam ("/ xx/xx/1.scs" sprintf (nič "% s" naprava) Seznam ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nič "% s" element))) Param analiza u lahko spremenite s pomočjo "za" izjave v istem maner. "To je tako dolgočasno delo, da ročno zapisati nekaj vogalih sto izjavo, v datoteki PCF" Strinjam se popolnoma. Obstaja ideja, da napišete zaviti OCEAN kodo in ga uporabi za vse. Po nekaj spremembo ADE ustvarjen skript OCEAN lahko uporabimo to wrap script. Sem naredil, kot skript, kot je omenjeno pred približno dvema letoma. V tem času sem se naučil SPRETNOST programiranja. Ampak jaz sem stalno dogaja za remake to zaviti scenarij, ker je nepopolno. Glavna ideja je z uporabo zunanjih datotek s po meri format za opis procesa in kotu. Tako lahko u so številne kotiček spremenljivk, kako u kot brez spreminjanja zaviti script.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back