Kako napisati Assembler?

M

M.Ammar

Guest
Upam, da vsi v dobrem zdravstvenem stanju. Jaz sem oblikovanju 16-bitni RISC mikroprocesor z uporabo Verilog HDL. Želim napisati preprosta monter za to, lahko kdorkoli povej mi, kako napisati zbirnik. Prosim pošljite eBook / članki / povezave reagarding problem. Best Regards Muhammad Ammar

pri oblikovanju u're up. pisanje bi smelo biti monter vprašanje. razen če u've ne uporabljajo vse monter in u're vem vse programski jezik. knjige nisem videl nobenih. samo, da nabor ukazov zasnovan kasneje dobili navodila bit vzorcev. etc

[Quote = M. Ammar] Upam, da vsi v dobrem zdravstvenem stanju. Jaz sem oblikovanju 16-bitni RISC mikroprocesor z uporabo Verilog HDL. Želim napisati preprosta monter za to, lahko kdorkoli povej mi, kako napisati zbirnik. Prosim pošljite eBook / članki / povezave reagarding problem. Best Regards Muhammad Ammar [/quote] se sklicujete na altera programske opreme

Pisanje enostavno montažo program ni zelo zapletena. Če veste, c jezik je trivialna je v bistvu velik primer struktura, kjer vsak primer je op kodo, delaš kodo konverzije je za vsak sub primeru, glede na takojšnje vrednosti ali register vrednosti.

Moram napisati preprosta sestavljavca kot dobro. Moje vprašanje za eltonjohn, Inside velika izjava primera, kako naj program c ročaj "za zanko", če-drug oziroma druga podobna navodila podružnica? Ali obstaja kakšna knjiga govori o tej temi sploh? Hvala,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back