kako najti prenosno funkcijo z uporabo Cadence Spectre?

Z

zahrein

Guest
Guyz, ko sem simulira moje vezje z uporabo Kadenca Predosjećaj, pa kadenco spektra ustvarjajo prenosno funkcijo ali moram to storiti ročno. TQ Če lahko, kako ustvariti prenosne funkcije z uporabo kadenca spekter?

Kaj misliš s prenosno funkcijo. To je neke vrste formule, ki prikazujejo odvisnost med dvema spremenljivkama. Če je tako ga ne morete ustvariti. Lahko pa ga parceli. In morate to storiti ročno z uporabo kalkulatorja. Kakšno prenosno funkcijo, ki jo želite parcelo?

V bistvu, jaz sem oblikovanje filter pas pass. Ker ima veliko tranzistorjev, ne vem, kako oblikovati prenosne funkcije. Mislil sem, da lahko kadence spektra oblikuje prenosno funkcijo.

kaj prenosno funkcijo boste našli .......... kaj je vhod ang izhod všeč?

Vse simulatorji so bili razviti z namenom, da numerične odgovore zelo blizu odgovora realnost vezij, in so opravljali svoje delo zelo dobro. Ne izračunati prenosno funkcijo, vendar pa lahko potrdi izračun oblikovalca (vaš izračun ...) Upam, da lahko pomaga Mazz

Poskusite Tina Pro-je lahko napisali prenosno funkcijo, kadar uporabljate simbolno analizo

Hi, uporabite TX analizo spektra in dobili podatke točke. Če imate dostop do MATLAB, ki vam lahko funkcije z obeh polov in ničel. Če nimate MATLAB lahko poskusite na scilab, ki je brezplačno na voljo na netalso. Poskušal sem s pravo vrednostjo točke, v SCILAB dolgo back.I dont pozabite funkcije, ampak ga lahko dobite s pomočjo v orodju po malo truda. bye.

uporabo t začimb u bodo lahko našli prenosne funkcije z uporabo preprostih spice ukaz ..

Ali je Cadence Specture lahko dobite analogni majhen krog funkcijo prenos signala?

Analog oblikovanje okolja, v Cadence ic 5,0 ima funkcijo Small prenos signala analize.

. TF, mogoče. Nisem seznanjen s tem. Mislim, da je lahko le analiza majhen signal. Torej lahko u izračun prenosne funkcije, ki jih sami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back