Kako načrtovati Branch Line coupler uporabo skupaj postavka namesto Mikrotrakasta vrstico

F

fadubhai

Guest
Zdravo, imam za oblikovanje tradicionalne spenjače podgana dirko za (1,7 GHz, 2,7 GHz) bend skupaj postavka namesto črte Mikrotrakasta prenos v ADS2009 Agilent. Lahko katera koli od predlagamo mi, kako naj začnem z delom. Jaz nimam pojma o tem. To bo v veliko pomoč mi. Hvala vam.

Nimate za uporabo skupaj linij za oblikovanje tovrstnih spenjač (Branch Line-ali Rat Race). Lahko uporabite samo λ / 4 daljnovodi (s posebnimi impedanc), povezani v sozvočju z vsak model.

V spenjače Rat Race, da se zmanjša dolžino 3λ / 4 prenosnih vodov, se ta postavka lahko zamenja z λ / 4 skupaj line. Toda to pomeni zelo majhen razdalja med vezano linije (zaradi velikega / lihost razmerje mode impedance).

V spenjače Rat Race, da se zmanjša dolžino 3λ / 4 prenosnih vodov, se ta postavka lahko zamenja z λ / 4 skupaj line. Toda to pomeni zelo majhen razdalja med vezano linije (zaradi velikega / lihost razmerje mode impedance).
Hi vfone, Najlepša hvala za vaš komentar. Ampak jaz bi rad vedel, kako je mogoče nadomestiti skladu Mikrotrakasta prenosnih s sklopljeno vrstice? Lahko prosim pomoč mi s katero koli vaje. Tako, da lahko delam z njim. Veselim se srečanja z vami. Hvala vam.

Glej priloženo sliko, kako nadomestiti 3λ / 4, s λ / 4 skupaj line.
92_1301046751.jpg

Glej priloženo sliko, kako nadomestiti 3λ / 4, s λ / 4 skupaj line. Slika je le informativna, bo morda potrebno različno Mikrotrakasta T-križišča, ali TL širine.
92_1301046751.jpg

Hi Vfone, moram vedeti več podrobnosti o pretvorbi skupaj črte od črte Mikrotrakasta. Ali lahko prosim priskrbeti se mi, shematično & podrobnosti izračun za celoten postopek. Hvala vam.

"Slika je vredna tisoč besed" Imaš idejo, da imaš sliko, lahko začnete delaš domačo nalogo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back