Kako modela bič anteno z dielektrično cilinder

N

news

Guest
Nokia poinformowała, że pierwsze dostawy modelu E7 rozpoczną się w grudniu. Oznacza to, że E7 zdąży jeszcze znaleźć się pod niejedną choinką jako prezent gwiazdkowy.

Read more...

Sem poskušal modela monopolna antena z dielektrično cilindra okoli nje z uporabo EZNEC 3.0. Nisem bil uspešen. Ali se lahko to naredil? Ali obstaja drug freeware program, sem lahko namesto tega? Prav tako sem bil začuden, kakšno gume poliuretana naj dobim za dielektrik, normalno vrste ali anti statični vrste, ki vodi električno energijo? Hvaležen vam bom za vse predloge v zvezi s tem design.

Če je debelina dielektrične majhna v primerjavi z valovno dolžino, vam ni treba, da jo vključite v analizo. To še posebej velja navadnih upogljiv material, ki ima nizko dielektrično konstanto.

Jaz sem načrtovanja na imajo premer jeklenke, približno 1 osmina valovne dolžine in relativno permitivitty približno 6. Namen valja je skrajšati valovno dolžino in zmanjšajo dolžino monopole.

Hi, pojdite na http://www.feko.co.za in prenesete različico vrednotenja. (Mora teči, če u got le bič in prevleke). Program je zelo podobno kot NEC. Uporaba CO kartico plašč bič anteno z vami dielektrični material. Upam, da to pomaga. Element7k [quote = tlzita] I am načrtovanje, ki imajo premer jeklenke, približno 1 osmina valovne dolžine in relativno permitivitty približno 6. Namen valja je skrajšati valovno dolžino in zmanjšajo dolžino monopole. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back