Kako model KT / C hrup, medtem ko delaš krog analize?

G

GDF

Guest
Če imam vklopljen-cap kot slika 1, lahko uporabim Slika 2 na model KT / C hrup, ko sem naredil moj krog analize?

KT / C je skupna RMS hrupa in ne hrupa spektralne gostote, kar je tisto, kar se bo število v vašem krogu show. Najlažji način za navzkrižno je enot. KT / C je enotah V in NSD je enote V / sqrt (Hz). Če je bil preprost RC nizkoprepustni filter, potem bi vaš NSD se 4KTR, in o vključevanju dobiš rms hrupa KT / C. Pri vklopu vezja cap, lahko zamenjate z R 1 / (2 * pi * f * c).

[Quote = lavitaebelle] KT / C je skupna RMS hrupa in ne hrupa spektralne gostote, kar je tisto, kar se bo število v vašem krogu show. Najlažji način za navzkrižno je enot. KT / C je enotah V in NSD je enote V / sqrt (Hz). Če je bil preprost RC nizkoprepustni filter, potem bi vaš NSD se 4KTR, in o vključevanju dobiš rms hrupa KT / C. Pri vklopu vezja cap, lahko zamenjate z R 1 / (2 * pi * f * c). [/Quote] Če naredim analizo mojega kroga, v katerem ugotavlja več SC vezje, bi rad videl, katero ustvarjajo več hrupa. Rad bi poenostavili moje vezje prvi, tako da moram model KT / C nosie jih Simple vir napetosti. Rad bi, da se zagotovi tako, kot sem storiti, je razumno in praktično uporabo. Hvala,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back