kako moči jaz prost dostop pt po DFT

H

HolySaint

Guest
i scanchains vstavite v neto dc napisal,

šele čas jaz prost dostop pt, da so kršitve na sdff, ki je v dff dc netlist,

Kako lahko nastavim da se to spremeni?

ljxpjpjljx wrote:

morate spremeniti pravilo, da jo prilagodi!

HolySaint wrote:

i scanchains vstavite v neto dc napisal,šele čas jaz prost dostop pt, da so kršitve na sdff, ki je v dff dc netlist,Kako lahko nastavim da se to spremeni?

Ja, morate analizo, ki povzročajo kandidat teh kršitev.In morda bi vam DFT način STA.

santhosh007 wrote:HolySaint wrote:

i scanchains vstavite v neto dc napisal,šele čas jaz prost dostop pt, da so kršitve na sdff, ki je v dff dc netlist,Kako lahko nastavim da se to spremeni?

Hello Friend,

Ko u vstavite DFT za načrtovanje, bodo Design ima 2 načina.En način je Funkcionalne in drugi pa je Test način.

Zdaj, vprašanje urself prvi u načinu, na katerega želite izvesti STA?

Če je za STA funkcionalne način, samo onemogočiti Test način z določanjem primeru analize na posameznih pins test (scan_enable, scan_mode igle), ki omogoča / onemogoči testiranje.

Sunil Budumuru

Če je za STA funkcionalne način, samo onemogočiti Test način z določanjem primeru analize na posameznih pins test (scan_enable, scan_mode igle), ki omogoča / onemogoči testiranje.delam kot u tell me
vendar pa obstaja več kršitve, saj je analiza dc netlist (i uporabo pt)

zakaj?

HolySaint wrote:

Če je za STA funkcionalne način, samo onemogočiti Test način z določanjem primeru analize na posameznih pins test (scan_enable, scan_mode igle), ki omogoča / onemogoči testiranje.delam kot u tell me

vendar pa obstaja več kršitve, saj je analiza dc netlist (i uporabo pt)zakaj?

WayneF wrote:HolySaint wrote:

vendar pa obstaja več kršitve, saj je analiza dc netlist (i uporabo pt)zakaj?

Hi Friend,

Oprosti za zamudo odgovor.

Točke upoštevajte naslednje:
1.Namesto dajanja izbire DFT orodje za izbiro ustrezne SCAN flop, ročno izberete (s tem, da v pisavi) "set_scan_replacement".
Tukaj, inteligentna izbira skeniranja flops je bolj pomembno.Na ta način lahko dobite najboljši čas clouser.
Glej čas značilnostmi SDFFRHQX1?Preverite flop normalno, da je bila tam prej in jo nadomestite z ustreznimi SCAN flop instad of SDFFRHQX1 skeniranja Skljokati.
Mislim, da U've dobil, kaj jaz poskušam povedati.

2.Kljub temu, težave, mi prosim povejte ..bomo dodali druga rešitev.

-Sunil Budumuru

Hvala za vse osebe, ki mi je pomagala.
U pomoč mi rešiti problem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back