kako majhen si lahko gps / gsm tracker

W

wesser

Guest
Hello All, Jaz sem poskušal priti na čim manjša tracker GPS / GSM. Najmanjši smo bili povedali, da se lahko izvede, je 40x60x20 anydoby ne vem, če je možno, da manjši? (Prosim, sprejmite moje appolagises za moje ingorance, če je to neumno vprašanje): D

Ni res. Mi smo z uporabo GL-100 iz SIMCOM whiich je samo 25mmx15mm. Še vedno smo v procesu razvoja. Izdelek ni testiran v celoti.

Glede na naše teste, GL-100 je v redu. Vendar pa smo videli, da določitev GPS traja dolgo časa. Še naprej si prizadevamo, da ga test. Ste že slišali za gs.traq? I dont mislim, da je na voljo še na trgu, smo dobili preko distibutor v CA. je veliko lepše in zmogljivosti ni slab. Tudi stroški so veliko manjši okoli 120 $.

Hi Wesser, sem bil načrtovanju GPS stvari od leta 2000, in so zelo lepo napravo. ARM CPU 946 @ 78MHz z 8 MB Flash + 2MB PSRAM MCP combo (M36WOR6040T1) 3 SIM kartice: Ena InSIM + Ena SMD in One Connector. Ima 3 gumbe in 2 bicolor LED, ki se lahko namesti na vrhu ali vstran. Ali je zunanji SPI Flash, kot AT45DB321D za snemanje zgodovine. Vibrator, Mic in zvočnik. Uporaba zadnji GPS generacije z 50 kanalov (GNSS Galileo +) z: 1M correlators, 4 določa na sekundo, AGPS, SuperSense zaprtih prostorih, itd helicoidal GPS in 5 Band GSM Patch anten. Inercialni 3 os senzor za kontinuirano podvodno mesto ali v predorih. LBS lokaciji z DODT do 10m Audio prek GPRS (VoIP), 1400mAh baterija za dolgo časa brez polnjenja. Board size: 42X53mm; Skupna višina z baterijo: 10mm Na software velikost: Optimizirano paket tranfer (uporaba polni max MTU) Full Siemens vozila Tracker 1,37 protokola po meri protokol aviable FTP firmware posodobitev BOM ~ U $ 80 za 10K kosov Lep pozdrav

Predlagal, MCP rešitev zveni zanimivo, sem se potrudil, da Google, vendar z omejenimi rezultati. Ali lahko na kakršen koli chase odkrila več informacij o tem, morda list? / Glede aslm

Hi Aslm, cpu jo uporabljam, je WMP50/100/150 odvisno od uporabe. Za avtomobilske spec, 150 je edini, ki gre do 125 ° C. Combo je lahko vsak, vendar je to potrebno minimalno velikost. Ko boste posodobili firmware potrebujete vsaj dvakrat na velikost pred brisanjem / gorenja. [Url = http://www.numonyx.com] Numonyx [/url], je zdaj skupno podjetje STMicroelectronics in Intel. To MCP [url = http://www.datasheetpro.com/94387_download_M36W0R6040T_datasheet.html] M36W0R6040T0 [/url] je še vedno proizvajajo za te male pripomočke, vendar zahtevajo veliko 10K minimum. Ampak lahko odločijo za uporabo enega ali večjih uporabo ločeni odpadki iz naprav, off-the-polici. Bistvo je, CPU ne prihaja z vseh RAM / ROM, tako da je tisto, kar potrebujete. Upam, da to pomaga, Pads

Ja, če ste lastnik tega, vam ne bo nikoli strah, bo vaš avto ukraden se, nikoli ne skrbi ne morete najti vaši otroci ali ljubljeni hišnih! Kaj je to? ? Ja, to je naša GPS tracker. To je manj kot eno ime kartice in enostavno skriti. GSM kartica bo poslal podatke vašega avtomobila / otroci / hišne, da vam glede na vaše nastavitve. In si lahko ogledate tudi njihovo mesto v računalniku. Ali je to čudovito? Smo v promociji zdaj! Zakaj ste vedno odlašajo?? Prosim, pridite v www.opbob.com in si oglejte in stik z nami v najkrajšem možnem času! Mi bo zagotovila najboljše storitve za vas! Ob istem času, imamo tudi veliko drugih fantastično izdelki čakajo na vašo pozornost. Lep pozdrav, Opbob tehnologije Co, Ltd vodja prodaje / Marketing oddelek Wendy Msn: wendy_826@hotmail.com Skype: wendy_826 Telefon: 86-132-6677-6851 www.opbob.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back