kako ločeno niz podatkov v celo in liho podatkov?

M

m.zihanul

Guest
halo, sem nov s VHDL kodiranja (en teden izkušenj).
kako ločeno niz podatkov v celo in liho podatkov?
je enako kot c jeziku ali obstajajo kakršne koli boljši način?

upam, da se kdo tukaj, ki lahko pomaga mi.

hvala

Te wszystkie taśmy, siłowniki, rękojeści, pokrętła to zaawansowany system pozwalający na pełną stabilizację lustrzanki cyfrowej. Dzięki bardzo bogatej regulacji możliwe jest dopasowanie sprzętu do potrzeb fotografa, albo filmowca. Chameleon DSLR Rig powstał w Szwecji. Sprzęt kosztuje niemało, bo aż 3500 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576431,To-co-to-zaawansowany-system-stabilizacji-dla-lustrzanki-cyfrowej.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Dobrodošli v resničnem svetu. (Of concurrency)

kaj je pogoj, na katerem želite ločenih dveh podatkovnih tokov?
na primer, če želite, da jih ločite na vsako uro robu ...
si lahko malce števec (T flop) in uporabite svoj učinek kot izberite linijo z 2:1 multipleksor.Na vsaki čudno prehod lahko ločene podatke.

ravnokar povežete vaš signal ustvarjene za izdelavo vaše stanje, da izberete linijo MUX.
medtem ko učenje HDL To je dobra praksa, da so idejo o strojne opreme, ki je tekoč v obstati sintetizirani zaradi svojega code.Once veste strojne opreme .. kodiranje je kos cake.you se lahko nanaša na katero koli besedilo knjige o VHDL . (jaz ne želim pokvariti svoje učne izkušnje)
Happy coding.

hvala za odgovor

hočem, da jih ločite na vsako uro rob.

zdaj hočem delati QPSK modulacije.Prva stvar, tako da moram priti storiti je, da razdeliti v PCM dibits tvorbo, ki so na celo in malce čuden.

jaz še vedno vekanje razbrati dobra rešitev za kodiranje.samo, če mi lahko daste enostaven primer, ali dobre knjige, ki morem prebrati.

nekako najlepša hvala za odgovor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back