Kako lahko odprem. Hf55 datoteke?

S

STD

Guest
Hi, Nekdo me poslali (. Hfss) datoteke, vendar ne vem, kako ga odpreti v HF55. Mi lahko pomagate?

Živjo,. Hfss datoteka je datoteka od HF $ $ 9. V prejšnjih različicah HF $ $ obstajajo različne končnice. Torej, lahko odprete le v HF $ $ 9. Lep pozdrav, Redi.

Redi, nisem našel commond v HF $ $ 9 uvoziti (ali odprte). Hf55 datoteko. Kako naredite? Hvala

Hi, vam ni treba uporabiti uvoz odpreti. Hfss datoteko. To je normalno projektno dokumentacijo za HF $ $ 9. Preprosto uporabite možnost Open. Ampak, je to. Hfss datoteko ali. Hf55? Zdaj sem malo zmeden liitle. Še en razlog, da ne more odpreti te datoteke je, da izvira iz različice @ gilent od HF $ $ in ne vem, če HF $ $ 9 ima možnost, da uvoz teh datotek, enostavno did't moram to storiti. Lep pozdrav, Redi

Moja datoteka je. Hfss format, in moj softwave je @ nsoft Designer 1.0. To ne more odpreti datoteke.

Hi, In zdaj je vse jasno. :) $ Oft Designer in $ $ $ oft HF so povsem drugačne programe. Ne moreš odpreti. Hfss datoteko v Designer, morate HF $ $. Pozdravi, Redi.

Hi Redi Ali je *. HFSS datoteke odprl oblikovalec 1,0? Sem slišal le 1,1 mogel odpreti *. Hfss. Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back