Kako lahko ekstrakt audio iz usmerjenim spojka za FM?

T

tebron

Guest
Hi, Jaz sem načrtovanju usmerjenim spojka za FM Band, ki ga 5kW RF moči za stare radijske postaje, brez daljinskega upravljalnika. Imam za merjenje izhodne moči in se odraža moč in da se glasi TX modulacijo, da aktivirate alarm, če modulacije ne uspe. Ker imam zelo signal, Kako pripraviti audio? Ali je mogoče uporabiti kvadratura demodulator. Naredil sem že vmesnika vezje z uporabo uADC812 in smerni coupler, vendar imam malo težav z zvokom krog. Upam na vašo pomoč. Best Regard

Kaj je uADC812, in analogne na digitalno čip pretvornik? Morate vzorec moduliran signal RF, verjetno z nekaj kot 50 dB smerni coupler, in demodulacijo. Lahko demodulacijo je več načinov, vendar je frekvenca LC diskriminator z diodami schottky deluje precej dobro - da bo izhod analogni napetost sorazmerna odstopanja frekvence. Če analogni napetosti pk-pk vrednost gets prevelika, ste overmodulating. Če analogni napetosti pk-pk vrednost gets premajhna niste zvezni dovolj. Lahko dobite Ljubitelj in Niskopropusni filter analogni Demodulirani napetost, DC in popravi, nato pa se bo vrednost DC grobem ustrezajo FM odstopanja. BTW, 5 KW je veliko, pazi iskrenja v smeri oblikovanja spenjače.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back