Kako je PWM za PIC 16F877A

R

Rooney_04

Guest
hi, kako sem lahko iz tega PWM za 20 MHz v PIC 16F877A? če lahko dobim izvorno kodo je treba bolje, saj im nove programiranja PIC

Tukaj imaš: Ampak to je različno PWM. Spremenite zanke za ustrezno. # Include void main () {int a = 0xff; TRISC = 0x00; CCP1CON = 0x0C; PR2 = 0xff; / / PWM določeno obdobje za približno 19.53KHz za (CCPR1L = 0xff, CCPR1H = 0xff; CCPR1L> 0x00, CCPR1H > 0x00, CCPR1L -, CCPR1H -) _delay (100000); T2CON = 0x04;}

Mimogrede lahko dobiš boljše programe, medtem ko google@net.Try za učenje programiranja in poskusite to storiti svoje. S spoštovanjem, Jerin.

Če bi lahko i program, ki s to kodo. Jaz bi ga test za Proteus videti graf?

Tukaj je koda za PWM v zbirnem jeziku storiti v prevajalnik MPLAB. S spoštovanjem, Jerin.

hi hvala .. ampak i prevajalnik uporabljate PIC C prevajalnik. tako izvorne kode MPLAB ste (incomplete_jerin), ki mi jih je mogoče uporabiti v tem prevajalnik huh?

za kodo incomplete_jerin, morate samo MPLAB, ker je že v ASM [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 13:38 -------- - Prejšnji post je bil ob 13:36 ----------[/SIZE] [/ Ja COLOR], z osciloskopa. Jaz preizkušen z proteus sim =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back