kako izračunati Treperenje od rezultatov simulacije Cadence?

B

beabroad

Guest
Zdaj pa jaz namenjeni PLL, in želite izračunati Treperenje izhod iz simulacije rezultatov Cadence.
hočem parcelo histograma, in izračunajo rms Treperenje.
kako moči delam to?hvala.

Dva metode:

------------------------------------ Podrobna razlaga

Primer: Uporaba kalkulatorja v analogni izvajalca za vzorec valovne oblike.

Na kalkulator je printvs funkcija.S tem se izpiše ASCII podatkov v datoteki.

Uporabite histologi () funkcijo na matlab na parceli histogram.

Vsak od teh orodij je priročnik, ki si lahko preberete za več informacij.
---------------------------------------Pridobite orodja, kot so "kalkulatorjem" od advICo Microelectronics iz Nemčije, da bo to za vas samodejno.

www.advico.de / nemški / izdelki / download / Calculator_Tools_Manual.pdf
Last edited by uncle_urfi dne 27. julij 2005 7:27, edited 2-krat v skupno

uncle_urfi wrote:

Two methods:

Sample valovno obliko in printvs uporabite za tiskanje rezultate besedilno datoteko in branje te datoteke v Matlab in uporabi histologi () funkcijo na njem.
Uporaba ascii besedila in eksperimentiranje.Pridobite orodja, kot "kalkulatorjem" od advICo Microelectronics iz Nemčije, da bo to za vas samodejno.www.advico.de / nemški / izdelki / download / Calculator_Tools_Manual.pdf

halo moči u prvi način razloži podrobneje.

s spoštovanjem
amarnath

sem storil dokončno izračunati jitter.u lahko storite, da jih po postopku iz poglavja 5 kadenca dokumentacije (oscilatorjev). storil jaz dobil realne vrednosti, ampak kako lahko jaz ploskvi histogram.i želi histograma ali parcela, ki je ponavadi videti na večini IEEE papers.the Kadenca orodje samo mi daje vrednost cikla do cikla in dolgi rok itd Treperenje

s spoštovanjem
amarnath

sem storil dokončno izračunati jitter.u lahko storite, da jih po postopku iz poglavja 5 kadenca dokumentacije (oscilatorjev). storil jaz dobil realne vrednosti, ampak kako lahko jaz ploskvi histogram.i želi histograma ali parcela, ki je ponavadi videti na večini IEEE papers.the Kadenca orodje samo mi daje vrednost cikla do cikla in dolgi rok itd Treperenje
please help....any help will be appreciated s spoštovanjem
amarnath

Drug način, da Treperenje je z oči diagram.Preprosto teči prehodno analiza, in po PLL zaklenjena uporabljajo funkcijo diagram oči (obrazca kalkulator v kadenca).Širšem območju v oči diagramu je od vrha do vrha Treperenje

hi mosaid kako delati u izračuna fequency je treba vnesti v diagram izračunih oči, ne u vzemite povprečno pogostostjo, prosim pripravi further.i verjamejo u potrebo po povprečni pogostosti po PLL je zaklenjena.

Hi amarnath

V začetku in ustaviti čas delovanja diagram oko dati časovno obdobje, kjer je PLL zaklenjena.

Da bi natančno opredelila obdobje, naredite naslednje: je funkcija imenuje "frekvenco".Uporabi to prehodne signal (spet le v stanju zaklenjen) in dobiš frekvenco, ki je zaklenjena vaš PLL.Transform pogostost v obdobju in so sedaj v funkciji diagram oči.

Sem opazil, da, da bi dobili pravilne rezultate, ki jih je treba določiti obdobje, z veliko natančnostjo (kot je določeno s kalkulatorjem) in ni zaokrožena vrednosti.

S spoštovanjem

HI, beabroad:

Sem radoveden, da zakaj ste simulirajo trzljaje v kadence.

Ker prehodne ne morejo imeti hrupa v napravi običajno, Treperenje vidite v vala, bo brez pomena.

Zakaj vas to skrbi?

V Predosjećaj lahko uporabite veriloga modelov za merjenje Treperenje.
Lahko napišete sami ali uporabljajo modelov iz bmslib

neoflash wrote:

HI, beabroad:Sem radoveden, da zakaj ste simulirajo trzljaje v kadence.Ker prehodne ne morejo imeti hrupa v napravi običajno, Treperenje vidite v vala, bo brez pomena.Zakaj vas to skrbi?

Običajno ga uporabljamo opremo za odkrivanje Treperenje.

To pa zato, ker simulacija rezultat drugačen od dejanski rezultat.
Jitter je nepredvidljiva.

sem končno prišla do zaključka, da Treperenje ni mogoče izračunati z uporabo preprostih tran analysis.the Treperenje rezultate smo dobili ker smo se narobe jemljete povprečje PLL izhodno frekvenco evenbefore je locks.i verjamejo tiste med nami, ki so uporabljali to metodo naredili TRAN analizo in nato upošteva povprečno izhodno frekvenco PLL uporabo kalkulatorja, tukaj je, če napaka leži, saj bo orodje za izračun povprečnega časa, od 0 do prehodni čas end.so to bo vključevalo času, ko PLL še vedno ni zaklenjena, zato seveda bomo dobili dober znesek Treperenje in če po tem gre vse narobe, smo končno razlago rezultatov, če so right.for vsakdo, ki ima za napovedovanje Treperenje rad bi nasvet u prebrati poglavje o simulira oscilatorjev v kadenca doc.i je uspelo dobiti ustrezne vrednote, ki tallly tesno s podatki, navedenimi v literaturi s to metodo.

s spoštovanjem
amarnath

kako v ček prevod od svoj kalkulator v kadenca?cos moj kalkulator ne zdi, da imajo funkcijo diagram oči ...

Očitno je narobe, če so freq ali Treperenje izračuna iz časa 0. zaradi vključitve odkleniti države.Fortunally, lahko izračunamo, prehodna frekvenca in Treperenje.Torej, jaz dont pretehtati tran anaysis je narobe za izračun Treperenje.Drug problem je knjižnica doesnt zagotavljajo hrupa model za tran anaysis, zato moramo dodati hrupa.
Mothod je prikazana kot:
"Napovedovanje Phase Noise in Jitter PLL na osnovi Frequency Synthesizers"
je mogoče prenesti s www.designers-guide.org

flushrat wrote:

Očitno je narobe, če so freq ali Treperenje izračuna iz časa 0. zaradi vključitve odkleniti države.
Fortunally, lahko izračunamo, prehodna frekvenca in Treperenje.
Torej, jaz dont pretehtati tran anaysis je narobe za izračun Treperenje.
Drug problem je knjižnica doesnt zagotavljajo hrupa model za tran anaysis, zato moramo dodati hrupa.

Mothod je prikazana kot:

"Napovedovanje Phase Noise in Jitter PLL na osnovi Frequency Synthesizers"

je mogoče prenesti s www.designers-guide.org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back