Kako izračunati puščanja in dinamična moč za vezje v Hspice

L

lokeshgarg

Guest
[Url = http://images.elektroda.net/43_1308988595.jpg]
43_1308988595_thumb.jpg
[/url] To je moje vezje, za katerega želim izračun uhajanja in dinamično moč. hvala

To je d flip-flop. Njegova dinamična moč poraba je odvisna od frekvence CLK je. Višje frquency vodi v večjo porabo energije. Prihaja iz kondenzator gate polnjenje in praznjenje. Tudi D signal vpliva tudi na porabo energije. Bolje je, da so simulacije za boljšo oceno.

Hvala za vaše ans .... ampak kako to, da simulira vezje in kakšni bi bili vhodni vrednosti za izračun uhajanja in dinamične moči.

Dodaj napetost vira prvi. Set napetost za praktično uporabo. Dodaj periodičnih signal za CK. Če niste prepričani o uporabi, samo priključite QB do D, kot delilnik 1 / 2 frekvence. Tukaj, QB je vnos I6. In teči HSPICE in sonde tok napetosti.

Nisem mogel razumeti vaš odgovor. Če lahko oblikuje vaš odgovor, bi bilo bolje za mene .... morem izračunati uhajanje energije, če sem povezavo 0 do tako uro in vhod in nato izračuna trenutno čez Vdd ???????

Uporabiti morate dinamično signal za pridobitev dinamični tekočo potrošnjo. Vendar pa naprave v globokih procesu sub-mikronski ima tudi statični trenutnih uhajanja.

Naj izračun uhajanje energije za vse pogoje oziroma D, CLK = 00,01,10,11 in nato povprečje vseh tokov ????????????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back